[Switch/iOS/An] POKEMON QUEST (10) 咩係團團石? BINGO點先叫靚?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
試下1快CD-40/45%鐵腕 + 超夢夢 (健美X2)
試下1隻CD-40/45%鐵腕 + 超夢夢 (健美X2)
試下1隻CD-40/45%鐵腕(健美) + 超夢夢 (健美)
vs 超夢夢(健美x2)
唔係啊 我係睇夢夢招黑激光 之前mon post有人講過用健美過唔到夢夢 用激光幕就過左
極光幕7秒CD
健美8秒CD

(我無極光幕無得試, 等你地試下比較下)
聽講光合作用加攻唔錯

金pot 出兩隻廢鳥,銅pot 就出超夢
讀心game
Metal Claw
The user rakes enemies in front of itself with its steel claws, dealing damage. Sometimes raises the amount of damage the user deals.

Steel Wing
The user charges at enemies in front of itself and smacks them with its hard wings, dealing damage. Sometimes reduces the amount of damage the user takes.

又打人又加BUFF又CD5秒?
有無人用過?
咁岩有 得閒試下

想試下整多隻啟暴返黎 轉哂-cd睇下可唔可以代替隻水炮
BINGO -5%, -10%
石3粒= -15%
==================
加埋-30%
明白

加攻好似同雙健美差唔多 幾有趣 唔洗成日超夢腕力
水炮3粒展展石好用?
好啊 巨型aoe 連連又退太後 快快又雞肋
個人認為
全異常狀態 : 觸電, 冰凍, 燒傷, 睡眼, 混亂
負面效果 : 減攻, 減防

成手都係負面效果抗性
證明呢粒石唔多重要
反而全異常個粒幾少下
真係灰
煲出嚟d寵全部爛bingo
所以有排玩
1/27中晒3個BINGO
1/2中單技
車厘龜認真難煲
新手為左圖鑒都係車厘龜開局好
四大藍 任意大易啲。
比卡超, 小火龍, 奇異種子 80%
伊貝都有22%
車厘龜7%
係wo.......
33%!
終極目標,
車厘龜全CD入殼,
兩水箭龜全攻水炮。
水戰龜戰隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞