[Switch/iOS/An] POKEMON QUEST (10) 咩係團團石? BINGO點先叫靚?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
全-cd
好似QnA少咗幾個,
有個完唔完美嗰條不見了。
真係得喎
點解淨係得吹棒得
係咪因為有加攻所以bug咗?
我得閒再執下個開post template

痴撚線
吹奉必中,無機率
我估係咁?
超夢夢只係有100%抗性,但唔係免疫/無效
即係佢可以將所有機率性狀態技能壓到0%
但必中技冇機率壓直接判定
新手煲左十幾次都刷唔到落石大岩蛇
有必中recipes
12-9超夢夢係咪唔會中狀態
刷咁耐
大字燒,精神強念 一次都冇落到狀態落去
我剩係知佢免疫爆擊
我試過好多次
眠,混亂,麻痺,減防
唔好講超夢夢
三鳥全部我都未見過會食
根本就唔俾人玩異常隊大家繼續開心玩水炮算

三鳥會食燒傷,但機率好似真係低過前面d卒
希望水炮快d nerf, nerf 做3下, 每下得番而家70%傷就差唔多
移速真係好重要
如果唔係尼美后一直企後面吹空氣
終於課咗238
我有跟上面個 recipes 咁整,但係得第一隻係落石
如果P石有一個效果係加放異常狀態成功率會好好多
其實打料係打12 定其他關
打12夠哂平址唔洗煩
刷12-9重有貝拎
有少少唔清楚

進化之後個bingo係跟住個google表睇下一格?

即係我招技係 xx+20% 跟個表睇 下一格就係 xx +15% 一定唔會變第招?
師傅明白了
利申:12-9 唔夠打
有少少唔清楚

進化之後個bingo係跟住個google表睇下一格?

即係我招技係 xx+20% 跟個表睇 下一格就係 xx +15% 一定唔會變第招?

會唔會變第招都係睇下一格係咩,下一格冇變就一定冇變
感謝兩位
傻鴨唔進有無水炮?

全隻game得菊石獸未進化有水炮
其他都冇
仲有背背龍未進化都有
12-9超夢夢係咪唔會中狀態
刷咁耐
大字燒,精神強念 一次都冇落到狀態落去
我剩係知佢免疫爆擊
我試過好多次
眠,混亂,麻痺,減防
唔好講超夢夢
三鳥全部我都未見過會食
根本就唔俾人玩異常隊大家繼續開心玩水炮算

三鳥會食燒傷,但機率好似真係低過前面d卒
希望水炮快d nerf, nerf 做3下, 每下得番而家70%傷就差唔多
如果P石有一個效果係加放異常狀態成功率會好好多

好idea 姐係加爆擊咁, 本身唔加都會爆, 加到100 都唔係必爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞