有冇巴絲揸 kia

425 回覆
10 Like 47 Dislike
油耗差,4AT問題
市區/公路 50/50都要去到 7.5L/100km
而家morning 新車仲有棍?
Thx 咁棍呢?
唔清楚
直版應該$18×× sport$21××
想買cerato
代步用
下一次facelift , 我諗起碼接近19萬起
kia 個品牌做起咗會加價
買得呢個牌子真係貪平
佢夠膽開19萬,咁我寧願買返jazz , 反正都係坐5 個人
真係搏唔過 命仔緊要 啲門薄到
用少少力㩒車頭蓋同啲車門係㩒得入 軟到不得了 自己車一定唔會揸韓國
公司車全撚部kia貪平 揸兩年好多架都衰電子野 水箱又漏水
韓國車新嘅無得頂 舊嘅無得整
咁撚平又齊哂設備其實買果個都心中有數啦
試吓搵Sportage Sorento撞其他車,睇吓邊個硬
等三四年二手盤會抵玩好多
唔係一味硬就係好, 軟殼可以卸咁d 撞擊力, 個殼太硬, 撞擊時裡面d 乘客食晒道力, 傷害更大
所以Sorento真係做得唔錯,日本車
至少呢度好多人都揸過幾年
都冇呢啲問題
你公司係咪貨車呀?
咩型號又唔講

kia啲私家車 邊可以用手㩒得入咁誇張
你咁講 VW 都淋啦
利申 我啱啱試過 可能我冇力啦
我公司果架好似叫carens 唔知有冇串錯
Sportage都有啊 一手㩒真係㩒得入重識回彈好正
公司有架揸左冇耐個水勃水箱自己漏哂 又拎左去整搞到冇車用 新買冇耐都咁廢
你所講嘅其他車即係邊啲車先 如果同番大路歐洲牌子比kia都輸成條街啦
貪平又要靚又要正 有冇咁着數先
同價位比較
30幾萬嘅買到ford,vw,volvo啦
揸車真係唔好貪果1萬幾千 出起事條命仔係自己嘅
你是但跳上架歐洲車度山下度門你就感受到果種厚實感 係兩回事
我朋友架Sorento好紮實喎
咁我咪要等到2022年先可以買車

2015年, Nissan Qashqai 齋版 布櫈, 都係賣15、16萬
而家已經要24萬....
因為韓國車二手價唔保值, 你買新車除非揸到劏
你朋友揸過歐洲車未丫
順便問埋油耗
油耗差,4AT問題
市區/公路 50/50都要去到 7.5L/100km
Thx 咁棍呢?
唔清楚

我而家要2蚊一公里呀
夏天一缸油行得200km唔夠
要成2蚊一公里
全市區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞