有冇巴絲揸 kia

425 回覆
10 Like 47 Dislike
呢架真係平撚到喊 其實扣埋香港啲稅 架車只係值幾萬蚊 真係想知佢用咩整幾萬蚊可以砌到出黎
揸完suv揸唔返細mpv ,你話vilfire就唔同,係日本租過兩次,真心正 不過似司機囉
同埋一向對Toyota麻麻,個人問題,d車唔差,

所以嗰陣連Toyota個showroom都無諗過去
但你家庭車應該舒服為首要?
suv好揸但一定冇房車咁舒服
其實我首要係安全,d所謂家庭車嘅細mpv好多都係得2個氣袋....(我記得stepwgn同Serena係,Mazda8多幾個,不過停咗產,noah無睇所以唔知)

我老婆同屋企人都無投訴,覺得舒服,車尾又可以擺個大狗籠俾兩隻husky係入面,後排又有冷氣風口
阿女又鍾意個大天窗

而且全家得我一個揸,我又揸得開心,最多入灣慢d,唔好咁浪就ok
好靚
Sorento
SUV 同 細MPV完全兩樣野,先唔講SUV駕駛/乘座感
為左寶馬logo,要屈成家人入架220i 7人車,仲要加幾萬....

Sorry 不了
補充
2017年車柴油7座
Toyota香港水魚價

Corolla 20個
RAV4 34-38個

買benz 寶馬算
corolla 咁既價
不如買cerato 仲好 15萬有找
就算豪華版都係加多1萬
香港買韓國車就預咗二手低價架啦,
不過其實睇番,跌價個percentage唔係真係咁勁,只係本身starting低。
但香港好人好搞笑,未買車就諗賣車,未買樓就諗賣點
Corolla要20萬真係搶
Sorento V6版會唔會出4WD?

如果坐滿7人,GT版直四會唔會唔夠力行山路?
係架 有個同事喺度考慮緊買唔買油渣H1諗住收工送貨秘撈 但又話怕15年死期
我心諗你架車頂到15年先算啦
睇你想幾快 2.4 如果路面限速果d我諗ok
等Sorento巴打解答

利申渣 2.0 Sportage 6AT 15XXKG 車重覺得平時駕駛冇壓力
我16年汽油版嚟,坐滿7個都有心有力

不過好似未試過7人行山路,所以答你唔到

試過咁樣坐5個大人一個細路出機場都夠力爬頭
Sorento 3.5 有冇得諗?
無AWD, 但有8速波箱, 牌費貴D
師兄你部系2.4?
師兄果部系2.4汽油版?
頭先睇新果集 running man
金鍾國渣2017款新 morning
20 萬咁嘅配置真係買唔落手, 係二手價可以企得硬d...
渣緊5系
下部想試下stinger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞