有冇巴絲揸 kia

425 回覆
10 Like 47 Dislike
過多幾年當起亞多過而家一截果陣, 應該會有唔同
覺得幾啱香港咁睇重牌費嘅市場,同埋又有turbo 呢應該夠做

始終棍波真係不了,寧願等年尾自動波
款尾, 標臺唔夠SHARP醒 不過同級現代ELENTRA以外 無對手
個人覺得可以睇埋現代

現代 = KIA
姐妹廠 大部份地區都唔同代理 但底盤 / 好多PARTS共用
kia市場佔有率應該愈來愈高
到時就開始貴 都唔知厭cheap乜
澳洲最好賣係kia
唔急可以等新款, 型好多, 不過應該會貴咗
cerato 齋版先15萬
而家唔買驚新款到港賣貴左會買唔起
唔係想話咩但鳩up有個譜

Best selling brands in 2017

1. Toyota – 216,566

2. Mazda – 116,349

3. Hyundai – 97,013

4. Holden – 90,306

5. Mitsubishi – 80,654

6. Ford – 78,161

7. Volkswagen – 58,004

8. Nissan – 56,594

9. Kia – 54,737

10. Subaru – 52,511

Source: Federal Chamber of Automotive Industries
WOW 唔係BEST SELLING
但都好好播

NOT BAD

估唔到 HYUNDAI-KIA 集團 靠兩個BRAND 呃飯食都有15萬!

早兩個月買左架2手morning ex 12年
感覺上呢個價錢做腳車真心一流
不過美中不足就係車頭有d嘈 隔音唔算太好
同埋我個冷氣唔算太凍(有係巴打可以介紹下去邊到整)
射到一地都係
而家SORENTO 7座diesel係咪已經無賣?

28CAR 2016-2017年仲標緊成40萬
如果買我會揀premium 版, 想要皮座皮軚環
係街見過實物,真心型
韓車最想揸都係 stinger 同veloster
賣花讚花香 戇鳩仔
戇鳩得過你
柴仔定電油先師兄
最好無咩人揸
一多人揸就貴,錦龍又唔憂做
落左訂買部sorento 柴suvan
諗住想呢幾個月出棍stonic
定係等自動波好
自動波好似係dual clutch 有啲燶味
我想佢再出返柴7
Diesel 私香港絕版啦
柴5 premium平10萬,唔係一定要7座既都抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞