[5分鷹come in] 2018-2019 轉會情報(6)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
It's not true that #Ronaldo will arrive in Turin on Saturday [Di Marzio]

佢又話not true既
沙基利好似得70分鐘力,去利既話睇怕要操到痴線先有正選
冇右腳,防線一縮後就冇哂位俾佢發揮,係國家隊佢可能打中路仲好
竟然賣小kdb
之前好似都係打左閘替工
對瑞典都唔關佢事 佢hold住個波組織算有威脅 不過利無中鋒畀佢斬入去頂
佢成日企定定邊線等波到,永遠唔回防
高普唔會用佢啦
我覺得控波帶波係有級數既,但做既野太少
佢啱打弱隊,長短傳反擊或者直情自己走位埋門
打強隊對面大巴佢真係做唔到啲乜,又唔鐘意逼搶
係咪洗黑錢
點會彈出又彈入,又唔係冇表現

曼城中前場都冇位比人踢
賣出去對大家都好
cls Mina 又係咁 玩半年又賣咩玩法
巴塞個主席好撚可疑
不過施華都老啦,唔俾辛真高試下
Gareth Southgate to be given new deal until 2022 - provided he qualifies for Euro 2020 | @JBurtTelegraph
贏到世界盃永續
Sky Sports News

@SkySportsNews
SKY SOURCES: @WestHamUtd close to agreeing deal with Jack Wilshere. #SSN

3:18 PM - Jul 6, 2018
入到四強都要永續啦,後防老殘,中場冇星味,前場靠兩個搞笑+一個世界級都入到四強真係英格蘭奇蹟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞