[5分鷹come in] 2018-2019 轉會情報(6)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
如果買到,國米下季都幾有看點
陣容前中後球員實力都不俗
希望啦,始終留係倫敦對佢係件好事
而且以佢既能力係韋斯咸應該有一番作為
今年A米都買一堆人但夾唔掂
看點
飲水哥好慘 但要回購佢又要2XM,李城緊係唔同你癲
飲水去到轟又無正選甚至連上場機會都寥寥可數
國米大搞之餘仲要係咁搞本土聯賽啲對手 asamoah nainggolan de vrij (suso) 差在未挖拿玻里
拿玻里佢唔敢挖啦
Get French Football News @GFFN

Chelsea & Manchester United have been in touch with Pini Zahavi for Bayern Munich striker Robert Lewandowski, who wants a move to Real Madrid, according to France Football.
換咗班主同領隊,未必
麥奶本身係英冠就已經踢得唔錯,黑貓好難留得佢住
鏝唔好搞鳩人啦
費蘭尼續約,大家都開心
lm
SKY IN ITALY: @WestHamUtd increase offer for Lazio's Felipe Anderson to £35m. #SSN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞