突發 鰂魚涌公園發生開槍案

1001 回覆
136 Like 7 Dislike
拋書包扮求教
佢枝槍1952年nato都未定制式子彈就發明左出黎,可能係好多年前買落
Godfather feel...
真槍都殺唔死人,屌你老母!!!!
我識分
我係唔知所有半自動都叫曲尺
樓價跌未?
可能大陸買

就咁放係度?
有差佬圍住唔一定影埋出黎架
兒登仔全部炒晒車 又氣槍,又剩😏
baretta打機幾好用
Colt 係一個牌子 有出手槍、步槍
「曲尺」我覺得似係諧音 好似insurance叫「燕梳」咁
利申:鳩up
太古城槍擊案中4名男女被射中受傷,其中一名80歲老婦頭部中槍,傷口位於後腦及左前額;另一名64歲男子則後腦中槍,大量流血。另外,一名72歲男子左手手臂被擊中,留下一個彈孔;一名60歲女子則身中2槍,主要在左邊身軀,2個血洞清晰可見。

至下午5時,1男1女傷者經搶救後情況危殆,另1男傷者情況嚴重,其餘1名女傷者情況穩定。
0.25口徑爆頭都唔即死,但救唔救得返?
80歲好難講
以前係黑星 乜柒都叫曲尺 colt 1911果堆香港應該好少有 我估係新聞用形狀去稱呼多
佢係邊位
鰂魚涌開槍案,案中2男2女傷者為兄妹關係,而女疑犯則為其姨甥。據消息稱,女疑犯的母親過身後,與兩名舅父及兩名阿姨為爭產問題爭執,其間一言不合,取出手槍犯案。

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180626&s=10829391&a=58365891
編劇們全面進場
一定有句“信唔信我一槍打爆你個頭”

人地老母過身留錢俾個女都要搶,咁仆街
唔怪得俾人爆頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞