連溫子仁都嚇破膽?香港上唔上Hereditary(宿怨)?

102 回覆
8 Like 8 Dislike
我覺得似笹野玲玲音

個女個樣搞到人好不安
十足十wrong way果條殺人犯咁
因為個女個樣 唔會入場睇
我覺得似笹野鈴々音

但係笹野鈴々音平時個樣好正常

Lights Out 佢做監製姐
Conjuring 2集都好睇,不過1再好好多
同印尼果樣一樣?咁唔洗入場睇 果套睇到全場一齊笑想叫佢回水
好多都掛James Wan名監制
on9
靠jump scare既恐怖片肯定係垃圾
Conjuring 兩集都好值得睇,唔知黎緊修女正唔正

外傳Annabella就尚可啦
俾你講中,已有字幕高清seed
人性比鬼仲恐怖
用GOOGLE搵-----遺傳厄運/宿怨 BT,大把
巴打岩岩今日睇完?
等睇
9月6上
劇透

個人見解only,

應該係個呀婆同joan係派蒙邪教既人,要搵個年輕男性身體比派蒙,所以呀公精神病餓死同annie呀哥自殺,都應該同呀婆有關。因為support group 果陣annie講過佢呀哥自殺前話佢老母要將第二個人格塞入佢到。

Annie應該知古怪,所以係peter出世果陣,唔比呀婆接近peter。但比左charlie呀婆湊,所以應該呀婆比派蒙暫時附係charlie到,所以佢先咁鐘意收集d頭。到最後charlie死左,Joan就搵辦法將派蒙 (charlie) 附返上 peter 身上。應該係咁
過左身個啊婆本身係邪教leader
但個教之後淨係可以搵男人繼承 又要有血緣關係 仲要犧牲自己近親割佢地頭黎奉獻
所以就成日候住個男孫

佢個女知道啊媽咩主意 就盡力唔比個仔同佢接觸
但係始終都係太強大擋唔住?
個邪教又搵人去扮靈媒令老母喺間屋度召喚邪靈
最後成家瓜哂 完成奉獻 個仔登基做邪教教主
之前果套 IT FOLLOWS 幾特別,唔玩JUMP SCARE

D 鬼慢慢行埋黎都嚇死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞