(有圖) 19歲人 係韓國的士瀨屎

1001 回覆
1361 Like 237 Dislike
急屎時唔好信D屁,D屁好能古惑。
中point,衰貪心
唔好話係外地

有時開會/同friend 一齊既時候根本冇需要忍, 但費時俾人知道去all屎所以夾硬忍

又或者肚瀉個陣諗住係屁
博一博let go 點知就咇左d 屎汁出黎
司機真好 應該係見佢地遊客 同埋咁狼狽

如果係香港司機+香港乘客
最少5舊無走雞
好玩唔玩玩屎

執啲屎返去J啦仲做咩生意
唔關事 我出街都試過個肚好痛
係一定要去廁所嗰隻
痛到問排緊隊啲人可唔可以讓一讓比我先
唔讓係道理 讓係人情
一啲唔識嘅路人 見我痛到標晒冷汗
都選擇讓比我 更何況一個一齊去旅行嘅人?
一齊去得嘅 唔多唔少一定識
樓主淨係識話個朋友唔識講英文
所以問唔到人 咁其他人呢?
哦 原來買緊嘢唔得閒
其實唔洗等人不停講好肚痛先搭的士返酒店啦
你聽到朋友講一次肚痛
你都會問句:洗唔洗去咗廁所先啊你?
仲點會話比人知係買緊嘢
係,啲爛屎好撚古惑
佢地會偽裝成屁,引誘你輕輕地排氣減壓
又會係第一二波時比你忍到,再係第三波時開始加強,直到你見到終點在望意志送鬆,佢就出盡全力開你波,所以點解好多人去到搭lift,門口甚至除褲之際先嚟賴
你一肚痛就應該有心理準備,呢一場係持久戰
忍屎都咁多學問
博一博let go形容得好好
忍爛屎嘅難度係每一個步驟想法都唔可以有少少偏差,稍一不慎由第一滴屎汁離開肛門就必然發展成不可收拾嘅局面
樓主畀個fd滅咗口?
話佢冇著底褲
盲撚左
盲撚話人盲撚
正常人點會瀨
咁樓主算唔算影人裙底
點解樓主post出黎 唔驚事主發現?
瀨屎瀨到上台灣報紙
樓主心地唔好係擺到明
但係樓主都話左大家只算fd搭fd關係
佢地連對話都未必有過幾句
d人仲扯埋去咩女人當面扮fd背後跣人
根本就為屌而屌

成團人冇個肯幫條女係好唔正常既事
所以我上面都有猜測
條女可能同啲團友包括樓主個地位唔對等
作為一個玩物,個個都唔想照顧佢,仲樂於睇佢出醜就變到好合理
之前都有巴打開post講自己同幾條有錢仔包起幾個女同學去旅行
唔識韓文唔識英文都應該識身體語言掛
樓主而家應該比佢朋友塞到成口都係屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞