(有圖) 19歲人 係韓國的士瀨屎

1001 回覆
1361 Like 237 Dislike
忍屎嚟講自問都身經百戰
身為屯門仔日日都要搭長途車
冇返一技傍身真係大獲
但頭先嘅經歷真係我忍屎史上最驚心動魄嘅一次

話說我要搭962由屯門去西隧轉車站
路程一個鐘左右,平時我都係瞓咗佢嘅
點知一上車,合埋眼冇耐
我感覺到身體入面有沉睡的兇猛在甦醒
雖然只係輕輕攪咗一下
但以我嘅經驗,呢個係暴風雨來臨嘅先兆
我即刻擘返大對眼
集中精神,嚴陣以待
果然好快第一波衝擊就來襲
我立即收緊括約肌,調整呼吸,感受衝擊嘅強度
然後結論係:今次大獲
事關我仲連屯門公路都未入
而以我嘅性格,一定唔會去啲垃圾臨時廁所
所以我嘅目標只有西隧轉車站隔離嘅九龍地鐵站!
大約仲有40分鐘車程,預計仲要對付4-5次衝擊
淨係諗都已經標曬冷汗
我即刻坐直個人,嘗試調整心態
因為我知緊張只會令事態更加嚴峻
結果都好順利擋住第二三波衝擊
呢個時候巴士已經去到汀九橋
仲有15分鐘!!
為免落車嘅時候撞著遇到衝擊
我決定提前起身行落下層
望到奧海城,望到圓方,終點在望啊
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
係第四波嘅衝擊。。。
我再次夾緊括約肌
一秒兩秒三秒四秒,竟然仲未完??!!
要明白當你集中力放曬喺一組肌肉嘅時候
身體會變得僵硬,亦係最脆弱嘅時候
偏偏呢個時候巴士開始剎車埋站
我喺呢個繃緊嘅狀態下仲要站穩個馬
痴撚線,簡直精神同肉體都到達極限
我個心一路呼喊住「唔可以瀨啊,唔好白廢心機啊」
巴士終於停低,我亦成功守住第四波
但仲未完,轉車站去九龍站都要行段路
我收拾心情即刻加快腳步
因為再嚟一波我真係有心無力喇
偏偏上帝真係要考驗我嘅意志力
我望住九龍站,仲有幾十米距離
但我已經痛到行唔郁,挨咗喺牆接受蹂躪
我感覺到有屎探咗頭出嚟,同我條底褲say hello
我心灰意冷,以為自己瀨咗
諗緊要射波飛的返屋企換底褲
但屎都仲係要屙
去到廁所,我門都冇閂廁板都冇落
就已經頂唔順一除褲就坐落去,
同時望下條底褲咩情況
「沒有,沒有,沒有!!!」
個屎眼好似慶祝緊呢個奇蹟咁大放煙花
一舊硬屎之後緊隨住嘅係一堆蛋花爛屎
我坐咗喺馬桶好耐,回想頭先幾驚險
成日話打完丁會聖人mode,其實忍屎都會
呢一刻我感覺自己無堅不摧,係無敵嘅
有無諗過千辛萬苦忍到入到廁所但廁格full晒感覺係點

all係洗手盆先
會唔會推到1001
樓主真係好撚仆街
人地已經好慘 放人上網之餘仲要係咁話人正面樣衰
樓主真人一定係d樣衰大肥婆平日無人讚又妒忌人 所以心底先可以咁惡毒
韓國地下街咁多廁所都瀨
樓主真係好撚仆街
人地已經好慘 放人上網之餘仲要係咁話人正面樣衰
樓主真人一定係d樣衰大肥婆平日無人讚又妒忌人 所以心地先可以咁惡毒
樓主R.I.P
肯定成日比人開發
樓主急屎個陣比佢個fd一野千年殺
可唔可以淨買舊屎?pmed
肯定唔係靚女
因為靚女唔屙屎
就算屙都係屙粉紅色便便
仲未有樣
首先唔知你老友真人點啦
但如果角色調轉唔知你會點
而家仲要上埋報

Btw事主我估你應該睇佐post
加油 起碼我無笑你先
粉紅色 俾人屌到生痔瘡脫肛流血?
樓主真係好撚賤
希望你比人反起底po 返上嚟
啪丸多後果
你都好撚賤,
咁樣 post 個 fd 上連登,
正仆街
冇打底褲 淫到
懷疑樓主特登係條女杯嘢落瀉藥
跟著條女想叫的士司機搵廁所果陣,樓主再扮哂嘢話幫佢用韓文翻譯,其實係叫司機兜路行
閨蜜
識着樓豬真係好慘
。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞