(有圖) 19歲人 係韓國的士瀨屎

1001 回覆
1361 Like 237 Dislike
忍屎嚟講自問都身經百戰
身為屯門仔日日都要搭長途車
冇返一技傍身真係大獲
但頭先嘅經歷真係我忍屎史上最驚心動魄嘅一次

話說我要搭962由屯門去西隧轉車站
路程一個鐘左右,平時我都係瞓咗佢嘅
點知一上車,合埋眼冇耐
我感覺到身體入面有沉睡的兇猛在甦醒
雖然只係輕輕攪咗一下
但以我嘅經驗,呢個係暴風雨來臨嘅先兆
我即刻擘返大對眼
集中精神,嚴陣以待
果然好快第一波衝擊就來襲
我立即收緊括約肌,調整呼吸,感受衝擊嘅強度
然後結論係:今次大獲
事關我仲連屯門公路都未入
而以我嘅性格,一定唔會去啲垃圾臨時廁所
所以我嘅目標只有西隧轉車站隔離嘅九龍地鐵站!
大約仲有40分鐘車程,預計仲要對付4-5次衝擊
淨係諗都已經標曬冷汗
我即刻坐直個人,嘗試調整心態
因為我知緊張只會令事態更加嚴峻
結果都好順利擋住第二三波衝擊
呢個時候巴士已經去到汀九橋
仲有15分鐘!!
為免落車嘅時候撞著遇到衝擊
我決定提前起身行落下層
望到奧海城,望到圓方,終點在望啊
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
係第四波嘅衝擊。。。
我再次夾緊括約肌
一秒兩秒三秒四秒,竟然仲未完??!!
要明白當你集中力放曬喺一組肌肉嘅時候
身體會變得僵硬,亦係最脆弱嘅時候
偏偏呢個時候巴士開始剎車埋站
我喺呢個繃緊嘅狀態下仲要站穩個馬
痴撚線,簡直精神同肉體都到達極限
我個心一路呼喊住「唔可以瀨啊,唔好白廢心機啊」
巴士終於停低,我亦成功守住第四波
但仲未完,轉車站去九龍站都要行段路
我收拾心情即刻加快腳步
因為再嚟一波我真係有心無力喇
偏偏上帝真係要考驗我嘅意志力
我望住九龍站,仲有幾十米距離
但我已經痛到行唔郁,挨咗喺牆接受蹂躪
我感覺到有屎探咗頭出嚟,同我條底褲say hello
我心灰意冷,以為自己瀨咗
諗緊要射波飛的返屋企換底褲
但屎都仲係要屙
去到廁所,我門都冇閂廁板都冇落
就已經頂唔順一除褲就坐落去,
同時望下條底褲咩情況
「沒有,沒有,沒有!!!」
個屎眼好似慶祝緊呢個奇蹟咁大放煙花
一舊硬屎之後緊隨住嘅係一堆蛋花爛屎
我坐咗喺馬桶好耐,回想頭先幾驚險
成日話打完丁會聖人mode,其實忍屎都會
呢一刻我感覺自己無堅不摧,係無敵嘅
女人最好既朋友就係,陪佢一齊合照又肥過自己既女人

連仔日報-本故事純屬虛構

韓國一名香港女性遊客慘遭伴遊女友人殺害,在萬芳五星級酒店發現其屍體,事源陳姓女子在某討論區發佈了同行旅伴在韓國計程車失禁弄髒了內褲的照片,在香港各日報討論區流傳,懷疑同行的女友人忍不著這屈辱,將安眠藥放在水杯然後給陳姓女子喝下,在陳姓女子喝下後昏昏欲睡,然後女友人把昨天吃了的一桶炸雞所形成的糞便塞進陳姓女子口中,陳姓女子當下懷疑是因糞便過於異臭難受,小腦神經萎縮引發全身抽搐,在不久陳姓女子在劇烈抽搐情況下因括約肌過度收放,在死亡前也不幸地失禁了,警察到達現場表示房間都是滿滿的糞便。
  萬芳酒店負責人李先生表示遺憾和惋惜,認為朋友應該互相尊重和體諒,不應心計重重。
  萬芳酒店清潔工表示憤怒:「西巴如麻,香港的人跟支那人真的不同,都喜歡在褲子上排便」
唉..................
咁7都擺上網 真定假
等左哩個機會好耐
成世人陰影

除非佢鍾意玩屎
樓主真係好仆街
去韓國想唔肚痛,頭兩日食清d,
咪見人地推薦烤肉凍蟹即刻去食
樓主消失左

係咪比朋友啲屎掩埋左
樓主個朋友成世人最後悔應該就係識左樓主呢啲仆街 咁樣嘅人品真係狗也不屌 未禁入黎以為係影條街啲人 點知竟然係影自己個fd/同行嘅人 痴撚線 老實講你郁一郁隻手指po上黎有機會會毀人成世
咁賤都做得出
真心希望樓主有一日忍唔住喺街瀨屎然後俾人前後左右360度影晒再登喺各大報章雜誌
上埋報 個女仔真係多得你唔少
有咩事起上黎你真係最大責任
Po前有冇諗過後果
同埋樓主男定女?
辣妹的同伴將過程分享到《LIHKG》討論區,同伴表示,辣妹吃辣後有了屎意,但因為不會韓文、連英文都不行,不知怎麼詢問廁所,就搭了計程車要回飯店,結果辣妹一直表示「忍不住了忍不住了」,最後真的就在計程車上拉了出來,運將被臭到受不了還開窗,他們之後額外付了運將10000韓圜(約300元台幣)補償才下車。

樓主依家同條女反左面未
英文都不行
屌 傳到台灣都知 d朋友冇可能唔知邊個 樓主真係玩出火
唔係講笑,真係見過,屯門去沙田26幾巴士,夜晚十點幾,有個幾靚既女仔,賴左屎,架車有幾個c奶係咁講好臭,個女仔係愉景新城沖落車,睇到佢想哭的眼神,幾心痛,可惜當時有女朋友,如果唔係就...
睇圖都有味
推到有正面圖
果附近啦,過左愉景新城,好似馬會果頭,
因為愉景新城比較有印象
張圖有味
反咗面未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞