【旺角騷亂】主審法官彭寶琴個人資料

157 回覆
53 Like 377 Dislike
亡夫係警犬
佢做既野應該全家落地獄 留返佢一個仆街係度過世
屌你道德撚死埋一二邊啦 你老母又幾時死呀傻西
其實想問點去安排一單case既法官?
明知個官有利益衝突都照比佢跟?

屌你老母香港政府
佢95年已經入政府做政府律師
政府律師好多都係藍絲黎,同出面私人執業果啲唔同
香港有上訴機制,市民有權利質疑法官判決

你的祖國制度當然不會明白
政府背後有安排法官,當律政司知道係邊個法官既時候,就會知勝數有幾多
冇人身攻擊?笑了
可以質疑,呢個post 質疑緊?
本質同中國人無異,等接軌啦
唔同意見咪五毛大陸狗lor 好簡單連登logic
我屌你老母個臭閪
果條友連自由價值係乜都未知
覺得法官唔可以鬧

咁撚戇鳩
我覺得佢唔係生長於民主社會,成長於大陸只係一個有原因既推論

而你?
我屌你老母臭閪
出乜撚野聲呀?

屌佢老母唔係佢唔同意見
而係佢意見戇撚鳩

屌你係因為你犯賤
屌你老母
垃圾5毛
法官係代表公正,如果連呢點都唔同意,判決唔合你意而作惡言,呢種唔係民主公正公平,亦都唔專重香港體制。講到尾你只係想個法官判你認為適合嘅結果,呢個係人治。

算啦,我講太多了,我繼續扮演我嘅5毛角色
我全家上上下下都紅底,講嘅嘢都係幫中共
但一睇見連登仔話block 5毛,但都未block 到我,我就知所謂 5毛指控得淡笑
想睇你柒先未block你咋戇鳩

法官代表公正
有讀書就唔撚洗做五毛喇
屌你老母 你on9嫁 個人資料全部都係公開紀錄 點解唔放得
又樣衰又心地差 真係賤貨
班傻西5毛唔識分咩叫公開資料 只要大家一嘈佢地又會話你同XX有乜分別就係想大家乜都唔做唔講
好慘,丈夫死左要做寡婦
條女咁撚豬嘅
事業心一定好重
夫死夫還在,只係一棵病樹枯萎咗,其實仲有好多個森林嘅。吳得掂前局長都喪妻啦,如果有緣嘅話,前局長配法官,可以話係升 level,局長高級過水警多多聲㖭。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞