屯門有咩好野食

155 回覆
3 Like 0 Dislike
石排 雲味園 米線勁正,又軟又滑
炸雞翼 麻辣雞
龍門居 阿一小廚
華都 秋田
建生大把
台味 雲川
https://goo.gl/zKocQu
文聚份子料理
真心推介, 唔貴 好食
要留意開鋪時間

好up dup

成日坐巴士都經過 果個位好難做生意
建生 - 川味閣
龍門居 阿一小廚

間野仲喺度?
萬芳冰室
寶島
龍門居蠔餅
置樂有小曼谷,但出名後搬左大舖就冇咁好食,咖哩屋都好食

市中心代表就有華都雲南米線,同層仲有間食熱狗既都好食(電梯位附近唔記得咩名)

新墟有日本菜 青森,戲院附近有上海麵(排骨上海麵超好食)

虹橋當然唔少得米線,Cafe 海圖係有性格D, 但我鍾意入去坐,佢都唔點理你,同埋佢地對咖啡係有種執著。
拉麵同章魚丸都未食過,唔識

再落,藍地既Lam Tai Grill 同埋蒸氣火鍋都好食

最後有間最貴,最有性格但我可以話係全屯門(唔夠膽話全新界)最好食既西餐廳。係工業區平台舖既Jaselab Cookery
係屋企食公仔麵喇 多味任揀 日日唔同味都得

利申 唔食得公仔麵
置樂有小曼谷,但出名後搬左大舖就冇咁好食,咖哩屋都好食

市中心代表就有華都雲南米線,同層仲有間食熱狗既都好食(電梯位附近唔記得咩名)

新墟有日本菜 青森,戲院附近有上海麵(排骨上海麵超好食)

虹橋當然唔少得米線,Cafe 海圖係有性格D, 但我鍾意入去坐,佢都唔點理你,同埋佢地對咖啡係有種執著。
拉麵同章魚丸都未食過,唔識

再落,藍地既Lam Tai Grill 同埋蒸氣火鍋都好食

最後有間最貴,最有性格但我可以話係全屯門(唔夠膽話全新界)最好食既西餐廳。係工業區平台舖既Jaselab Cookery

你最後工業區果間
中撚過伏
狗都唔屌

咁難食唔好學人開鋪啦
悅湖串得喜

可以話係隱世廚神

堅好食?
食咩㗎

串燒
有煲仔飯
咖喱屋

咖哩屋大碟又好味
喺村口放低$10比呀婆啦
入屯門點都要有隻牛騎
最好食就去屯門農民果邊比錢比你食返餐地道農家菜
夜晚訓醒記住4點鐘起身幫手一齊種菜臨水當喺報答下
喺村口放低$10比呀婆啦
入屯門點都要有隻牛騎
最好食就去屯門農民果邊比錢比你食返餐地道農家菜
夜晚訓醒記住4點鐘起身幫手一齊種菜臨水當喺報答下

你以為自己好好笑咩
留名
置樂櫻八
老細好人,啲野食OK,款色好多
雖然以前仲叫櫻花亭個陣好味啲但相對都好撚貴
依加個價大眾返啲、座位多咗,不過水準亦跌咗
但都不失為一間好店
龍門居蠔餅

食過 韭菜餅都好正
https://goo.gl/zKocQu
文聚份子料理
真心推介, 唔貴 好食
要留意開鋪時間

好up dup

成日坐巴士都經過 果個位好難做生意

比你地講到心郁郁,如來卧虎藏龍
小巴黎
小曼谷

小巴黎 50蚊碟豬扒飯得兩塊比車轆過牆紙咁薄既豬扒
小巴黎
小曼谷

小巴黎都推介真係你老味
小巴黎
小曼谷

小巴黎都推介真係你老味

仇人list
呢個post好多係幾高質
但有啲個人覺得麻麻喎,台北101,寶島,台味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞