400蚊兩年 毒撚的褔音

59 回覆
6 Like 84 Dislike
你都係返你既fb啦
人哋感情事關你撚事?
癡撚線 一心個名爛到個個都用嫁啦

我就一定係陳一心既

訓撚醒未

做個連登仔潛下水睇post都唔撚比

乜原來你都知一心個名爛

我又無講明係乜社交平台口既陳一心
我來自隔離林早洩果邊口既紅登
我可能係講緊WECHAT微信QQ果個

講真唔係你口既講真洗鬼咁大反應咩

大和豆腐同小月?
屌你地個朵 早就臭名遠播犯眾憎左好耐啦
你地個朵仲臭撚過垃圾堆填區你唔係到依家先知呀
我就係呢度都夠膽屌曬你地三條戇鳩
真係要爆響晒你地平日做過咩戇鳩野話都無咁易
下台階比晒你 你到依家都重覺得自己仲有道理口既
唔好一直係度重覆口既野講完又講自己係度還原基本步
係呢度在場討論得唔係屌晒三條戇鳩 就係叫你地死返上FB無人想知 一係就連邊個打邊個都唔知
在場得你一個係又會你係FB講口既野同你依家自己係度回PO口既咁吻合口既
仲係FB講話自己係好女仔?
你話陳一心唔係你?
人唔笑,狗都吠啦

你想自己繼續臭朵口既咪慢慢
你越講我再慢慢PO返上來又點話先?

再講係咪上開登一望你個REPLY就知啦

Child登係出晒名低汁架啦
不過一定唔夠你戇鳩

艦圈 MAIMAI COS圈?
連登再低汁都唔夠你地接觸開口既弱智

呢度係連登,唔係你個單機FB

返去你個單機FB啦 柒頭

之前自己打完人就識得喊到死老豆講到自己受害要報警
連人地個警察都頂你唔順
今次就上連登學人扮受害者?

八婆 我問返你轉頭呀
你訓撚醒未呀? 條戇鳩差你果400蚊係咪幫你係淘寶買返個腦比你呀
覺唔覺得玩cosplay既人大多一事無成 社會既毒瘤
https://lihkg.com/thread/687658/page/1

望多個POST兩眼又真係再一次應驗左

果然好女唔玩COSPLAY
好人好者更加唔會做攝

睇你啲po 我覺得我識你
但我唔認為我會識得一個用戶名咁基既人
唔咁樣咪好快比人知邊個囉

陳一心係咪未柒夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞