400蚊兩年 毒撚的褔音

59 回覆
6 Like 84 Dislike
Child登 估借刀都咁1999
無人知邊撚個叫奇跡 邊撚個叫漁翁

要講就由頭開始講
無講就返fb你自己個毒撚群慢慢批鬥

女主角你都係返你口既FB玩返單機版FB啦陳一心同學

你地兩個都咁撚戇鳩
其實你地個朵早就臭曬

你咪繼續覺得唔幫你就係做緊兵

到底你視力係咪有問題先會覺得果條叫奇跡口既女呢個樣都收到兵
SAD BUT TRUE
你好:歡迎使用Facebook單機版!您所看到的樓上樓下的回復,皆是由本服務器根據人性化的設計製作的,模擬出Facebook大多數人的心理狀態。但,由於本系統還不夠完善,偶爾會有人身攻擊性質的回復,請不要在意,另外,由於本系統還不夠穩定,可能本段話會以不同ID重複發送,敬請諒解!Facebook單機版成員感謝您的使用,希望您一個人,自Hi得愉快。
笑撚死

係連登開post 除左你圈中幾個毒撚無人睇得明

你單機定我單機
死番上fb講啦你幾條撚樣
當Facebook自己wall啊?

我係跟條濕鳩大和post入黎既
但真係over晒啦你地
佢哋單機
我係來負責講返兩個口既戇鳩神話比大家知
笑撚死 呢家漁翁呀 奇跡啲兵都出黎做打手

女主角你都係返你口既FB玩返單機版FB啦陳一心同學

你地兩個都咁撚戇鳩
其實你地個朵早就臭曬

你咪繼續覺得唔幫你就係做緊兵

到底你視力係咪有問題先會覺得果條叫奇跡口既女呢個樣都收到兵

返你自己個fb慢慢批鬥啦
呢度係連登呀唔係你地個fb呀

定係你fb無朋友要係度開呀?
人地BLK曬全部反對者緊係無朋友啦
我睇唔透你地開po既目的係邊

大和同舊菜都臭串朵又亂就眾所鳩知
咁你仲開po黎托柒?

借刀開波無圖又1999又小圈子
想比邊撚個睇啊?
無人知邊撚個係大和邊撚個係小月啊

好啦你貼啦貼一忽忽無上文下理
個個都Too long didn't read

引撚晒d知情人士上水圍爐 係啊我係其中一個啊

你係大和fd既收收口
比件事完左佢算啦
你都識講佢好幸福
你仲插手想點?
家下佢食左你條女家食左你老母?

你係個乜月fd既
你繼續回繼續推post啦

做左咁撚耐中間人都搞平唔到
屌你兩個都一擔擔,

大和你成熟d 一笑置之咪算lo
係要cap晒成個post cap晒上去話比人聽你好緊張
Child登講就叻 出到黎個個桐人咁

屌你番fb啦
粉紅粉藍黑板自己取下暖ok?
岩聽

屌你老母 個幾個撚屌
講到1999 東一舊西一忽
擺上連登無人明

唔知邊面打邊面
好地地交代下件事唔得?

Show Blocked User - 小澤瑪莉奧
Show Blocked User - 400Y2
Show Blocked User - 漁膠聚乙稀
Show Blocked User - 你老母係男人
Show Blocked User - 波多野一心

全部新ac
連仔真係要檢討下bam下某部份學校既isp
個撚個小學雞話開就開
再mon po都無意義 閃

兩個都一擔擔

不過兩邊都唔係我既所謂fd
傳說中既金毛巴打 你投melody 定 kitty

借刀還借刀,開埋fb 會唔會過份左?
利申 其中一邊係fd
追下po 連盧巴都入左黎
好奇入黎睇下
睇到嬲 追曬成個post都唔知邊個係奇跡 小月 同 個d唔知乜
我地翻去講信用卡啦,唔好理無聊人

純粹感情糾紛,有人借刀借曬啲當事人知情人出黎
未投 我未必玩
完全唔明點解越人氣越熱輸 兩次都係
奇跡:現任
小月=setsuna gatsu:前任
大和=豆腐=漁翁:主人公

附上奇跡嘅相
癡撚線 一心個名爛到個個都用嫁啦

我就一定係陳一心既

訓撚醒未

做個連登仔潛下水睇post都唔撚比
男主角張相比人post咗, 佢條女又post埋,唔爭在post埋個ex啦
左:大和 右:小月
笑死人咩
現任同大和真係天生一對
又樣衰又爆牙
乜都擺上嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞