[Switch?] Pokemon 重大情報解禁

1001 回覆
101 Like 17 Dislike
Mega出左之後得隻mega袋獸上過使用率第一
而未有mega前袋獸根本冇人用
而家使用率第一係火貓同土雲
2隻都冇mega亦都不一定會帶z石
其實mega同z石令到好多冇人用既精靈同技都變得多人用
同你講既完全相反
所以我真係唔知你up緊乜
想當年另外嗰隻輝石黑暗鴉都陰到唔少人
恥鬼化飛赫拉克富迪班吉拉地龍路卡阿勃雪人巨金七夕血翼
呢堆本身都已經唔少人用啦
Pokemon Go Switch and offline
pokemon從來都係講配合,尤其雙打
就算人人都帶mega,都仲有五隻係非mega,
唔存在非mega冇人用
仲要自此就無對戰過
PKM從來都係有堆主流
主流就因為唔同機制系統變黎變去
MEGA Z技導致唔Balance
係咪搞錯左原因啊
要competitive一定要配合架啦,無得話你鍾意用6隻耿鬼都打得贏人
XY世界冠軍用隻pachirisu都贏到,冷門嘢一樣有得玩

你唔會話玩fifa揀11個中國隊打唔贏人就係唔balance掛?
勾魂眼mega
Z技真係不了
Pokemon CEO: Let’s Go P/E are more focused on home gaming, but next year’s games will be more about handheld elements
呢隻乞人憎到爆
唔知點解未玩已經感覺到呢集好短
GAY
都幾肯定
仲等緊MEGA地龍
哩d咪真愛
家陣仲有冇1血速蠅6速接力
second half 2019咪係11月16或者17號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞