[Switch?] Pokemon 重大情報解禁

1001 回覆
101 Like 17 Dislike
簡單講 18年係出黃版重製
19年出連住既新作
MEGA只係轉移主流既手段姐
可以咁講不過今年嗰集重點係融合Pokémon Go而唔係連動
追POST啦
有咁嘅感覺講出黎姐
之前玩xy想用下中意果d寵都輸硬
對面個個都用哂mega d怪
條片好似仲係度
封印到2019先拎返出黎啦
Info from the post conference Q & A with Game Freak: you can have separate saves in Let's Go! by using separate accounts on the Switch, so you and your sibling, say, don't need separate copies of the game to both play.

對應multi save file
最少都整好左GEN1 d模嘅
即使出左幾個新版
但信使鳥不滅!!
BBG真係好小氣
仲等緊mega土龍弟弟
幾年啦喎
冇撚用
好濕鳩 我就係鐘意佢打完先捉
唔係淨係齋扔波呀 老任我屌你
擊敗老屎忽
要留念
Pokemon CEO: No online features planned for Let’s Go. So only local multiplayer
Pokemon CEO: Next year’s game (second half 2019) will be brand new game. So not like an upgrade of LGP/LGE
真心想學嘢
我玩到mega出我就冇玩,想知依家發展成點
正係記得mega嗰期個個都練mega寵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞