[NBA]今日場GAME 7真係好撚黑哨 有GIF

285 回覆
159 Like 64 Dislike
咁你睇返replay啦 戇鳩仔
唔好意思 勇贏佢地 就話係黑
你都on9
Cut埋d垃圾gif叫人睇返replay
咁你開post把撚咩
今日見識到啦
華大哥連last 2mins
吹少左勇4;1火
都話55 哨

點撚樣玩啊
點樣垃圾法呢 好明顯火箭得益 係咪唔岩你心水就垃圾先??
仲有zaza rule講緊佢隻腳呀 係唔撚係入晒kt個區域呀
屌你 咪話睇唔到kt落地個陣green係邊
咪撚笑死人啦 成撚日睇1 2個play就話黑哨
點知人地cap到 咁撚多火箭得益既 無視
隻腳呀 入撚晒佢到啦 屌你 係咪盲架你
foul young個球你又計啊
成段第3節, 點解冇人理
仲要係咁話黑哨
仲有14 playoff 串鳩勇士,之後怨婦mode單單打打Curry
打波又撚陰濕,flop黎flop去

唔係個個同你一樣4隻腳
所以cp3抵撚死
Moving screen唔計?
唔知你係咪駁唔到其他 咁都好質疑
你自己死去重溫場波啦
而家串撚緊你地班傻仔反勇呀 係咁話黑黑黑
自己得益果d就選擇性失明
傷撚左係慘,但見到d人話乜cp3值得一個冠軍,xxx欠cp flop一隻戒指,真係笑撚死,老奉架?想要自己攞
On9 唔怪之得1:4 係5 5哨啦
「睇返先知原來 Bell moving screen 果球
Bell 有申隻手出黎,但係無明顯阻到 Harden 移動
係 Harden hook Bell 隻手拉佢落地
咁唔吹好合理啊」

https://www.youtube.com/watch?v=aYveyAb6mvU
3:30

https://www.reddit.com/r/nba/comments/8mvltf/bell_moving_screen_and_ariza_no_call/
成日都話CURRY 成日比人handcheck
終於有post 證明左
如果係harden 拉人
其實係3+1
條傻西 點應對呢
球證絕對有權咁吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞