[NBA]今日場GAME 7真係好撚黑哨 有GIF

285 回覆
159 Like 64 Dislike
agger

球證睇漏就一定有,兩隊都一定有,箭要怨就先怨自己3分失準。

利申:非勇非箭
某迷: 又賴3分....如果無哨..就算3分唔中都係贏緊幾分
自己0-27 怪人

樓主好波
都唔知乜野心態?

自己d bad call 要全部追返,對手嘎就多謝唔計,自己d 3分命中率正常咪贏左咯,硬係要瀨,甘同怨婦猁有咩分別?
Cp 當年去到湖人,DH可能威多幾年,同埋KB好大機會打多幾年
[quote]cp3 迫DA玩鳩古賓,夾硬留人之後濫用球員工會主席既身份落井下石,最後仲要第一個背棄兄弟投靠基石
而家拉傷只係還息咋
唔明點人格咁差既賤狗都有人撐
仲有14 playoff 串鳩勇士,之後怨婦mode單單打打Curry
打波又撚陰濕,flop黎flop去

所以根本唔係咩運差 黑氣石 全部都報應黎 場內場外都做埋d陰濕野
將個責任掉俾球證
自己咪唔駛負咁大責任
屌都屌得爽d掛
你都on9
Cut埋d垃圾gif叫人睇返replay
咁你開post把撚咩
https://www.reddit.com/r/nba/comments/8mzetu/bad_officiating_calls_in_warriorsrockets_g7/

你可以睇呢個 post
成日都話CURRY 成日比人handcheck
終於有post 證明左
佢不嬲都無雞[img]assets/faces/dog/bye.gif[/img] 剷籃比人打到仆街 都唔會有罰球射
平時off ball走位比人拉又推又扯 都唔吹

所以curry真係好癲
相反harden 屌你果場手感差就吹翻十幾廿粒罰球比你拉翻靚個分 劣質到
以往harden d draw foul手法真係好撚肉酸
係呢一兩年先叫好番少少
希望佢呢世都再掂唔到西決地板, 躝過去東岸跟吾皇啦

當球證有slow mo,下下replay
能夠吹到7成都叫叻
去睇翻手感仔成場無球跑任人魚肉
射27球唔入火箭仲有咩好瀨
真係好撚怨婦

唔計啊 重賽
比班怨婦重賽到贏為止就可以了
Harden d 打法要係破壞晒籃球
Harden d 打法係破壞晒籃球
睇完條片明點解HARDEN STEPBAC大咁難MARK...3步黎既喂
呢幾球點解會唔foul
冇睇開箭
唔關睇唔睇箭事
係熟唔熟球例

Harden rule : contact before shooting motion
Harden d 打法要係破壞晒籃球
睇完條片明點解HARDEN STEPBACK咁難MARK...3步黎既喂
Agree, 時代唔同晒😂
潛規則黎 姓james/叫james可以行多一步or above
有哂證據都咁多負皮
幾時都話連登多占狗
外國有個球迷扮球星好出名 扮harden 係咁stepback 3走左十幾步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞