[NBA]今日場GAME 7真係好撚黑哨 有GIF

285 回覆
159 Like 64 Dislike

一開波整掌你先

打晒手都唔吹

CURRY

[img]http://wx3.sinaimg.cn/large/cac64038gy1frsl0xmyr4g20ig0dakjo.gif
[/img]

foul young乜撚

真係好撚黑
2隊都有bad call又變成黑哨 慘
三連冠賺多好多
唔會俾火箭搞事冇左筆數
剛剛都係虎撲睇到
屌你第一日睇波? 黑你老母,兩隊都有無吹嘅犯規,黑乜撚野? 根本個哨就無偏幫邊隊。 節奏咁快 係咪下下都睇replay ?
https://bbs.hupu.com/22430905.html
呢條LINK 總結哂

你可以話勇士廢, 4巨頭都要搶7
但屈黑哨就太ON9 了
今日d哨 7勇3火箭
啲00後球迷係咁on9
是但一邊有幾下吹得密啲就話黑
咁我可以話兩邊黑啦
第三張gif 都放出來話黑哨 ,咪撚睇nba啦 。
最後個球over the back wor
Cut好d下次努力啦 落左地先掂到都cut出黎
睇拒d垃圾gif 應該用自己打學界d球證尺度 hi 一 hi 吹鳩你
其實火箭三分出手 真係敗點
可能樓主覺得球證吹雞嚇到火箭炒撚曬3分 唔開心
講真箭迷零幾年開始已經左賴右賴,近幾年好d,講d野都幾有質素,又算低調,打完例季playoff發現原來仲係咁怨婦

cp flop dirty>Green Zaza夠dirty啦

Rubio傷左係有影響但傷係比賽一部分,只可以講火箭今年運都有埋>屌係輸冇cp姐,唔係實贏

有bad call/登登呃到foul就話冇吹就係好球>黑哨呀,格硬吹死比賽

柒龜輸波完場唔揸手就猛屌>登登唔揸,可以理解,付出左成季實會唔甘心

利申返 我冇針對樓主 我都唔係勇/火箭迷
我今日講呢場波唔算黑 但有啲球迷就話勇黑
事實兩邊都有誤判 我唔覺得勇有誤判就足以影響賽果 火箭都有唔少誤判
留名等個全場report 每邊少左幾多
哈 你知唔知game 6 harden就類似咁射 比人吹左 我話吹得唔岩 幾多反勇大鳩我
又話咩zaza rule 點知原來唔係追e條rule
第三張gif 都放出來話黑哨 ,咪撚睇nba啦 。
哈 你知唔知game 6 harden就類似咁射 比人吹左 我話吹得唔岩 幾多反勇大鳩我
又話咩zaza rule 點知原來唔係吹e條rule
就係cap佢地 反勇 箭迷不願面對
cp3 迫DA玩鳩古賓,夾硬留人之後濫用球員工會主席既身份落井下石,最後仲要第一個背棄兄弟投靠基石
而家拉傷只係還息咋
唔明點人格咁差既賤狗都有人撐
你e句同返班傻仔反勇講 總之勇贏就一定係黑
屌你 Zara rule 張gif最後拉高左點撚睇
On9?
華大哥好波
樓主講得就有啲偏激, 但都不無道理, 其實佢係叫緊啲箭/反勇/占迷, 唔好一口咬定話呢場係勇黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞