[遵理] Hong Sir 可能同其它YY Lam黨員一樣伏(2):Hong Sir 教材抄教科書及維基百科

105 回覆
158 Like 7 Dislike
唔理係邊個啦
最緊要花生
依排燈㙮日日都有新聞
大膽 d 問 YY 係唔係補習界清泉?佢好似無乜黑材料喎 樓主有無?
btw 其實題目只可以話 50% 相似
Source 一樣呢個可以解釋 a part key words 唔似同可以差好遠 b part 就直情唔一樣 c part 係抄嘅
除非 model ans 一樣 唔係嘅話恐怕樓主要搵 d 勁 d 嘅證據
利申 以前只係補過 YY 無 L 用 但係想食花生
條清泉同歪歪一樣偽善 上面仲有人覺得佢抄嘢無問題 同叫人攞多啲証據 抄嘢就認喇 垃圾
做網上都揾唔少 每個人收四百幾 仲有同行優惠
lm
推爆班垃圾
「為怕比打手轉移視線,我無話 Guy Leung 筆記無抄襲,明顯有,但係如果Hong Sir 自己唔會接受係Guy Leung助教抄襲,咁 Hong Sir 點都要回應下係咪自己知情下咁抄,而唔好賴助教,唔好double standard。」

樓主你都好幫Guy Leung下喎,Guy Leung話係自己助教抄,樓主你就覺得Guy Leung係不知情地抄,人講你就信,除非你係⋯⋯本人,又想提多次件事,乘機將個波又一次塞俾自己助教啦

康蛇都未出聲,你就封定人地賴助教嘅後路,話定人地double standard,係咪因為上次賴助教唔work,今次想睇康蛇表演點解話呀

如果係不服上次康蛇公審你,你直接搵人地算帳嘛,駛咩scan相拍片又爆大鑊,大家同公司,喺D遵理名師大會度,兜拳打落肥仔康度,似番個男人!
上面兩個仲新過樓主既account咁快開始轉移定視線

似你地心有屎多d

講真 人地係邊個又關你咩事 咁樣轉移視線似心虛多d
喂樓主個身份搵鬼信咩 ,有少少腦都知係同行/其他公司啦
最重要係有花生食
睇人仆街最開心
係樓主自己爆爆下大鑊要拎番Guy Leung件事出黎講,自己轉移人地視線咋喎,佢咁樣表明身分,我忍唔住口

唔該樓主爆料專心少少,唔好講番自己d柒野當宣傳,底唔係咁洗
中文閱讀u? 人地都話guy leung有抄野

做打手開新ac唔係問題 唔好斷章取義先得架
而家佢地交notes好似要過一個好似turnitin既野
你咪燃轉移視線 肥康打手 依家肥康柒左就叫佢出黎道歉
樓上隻護主犬收皮吧啦
不如叫hong sir 講下點解可以上堂又悶 筆記又厚 宜家又比人發現抄出版社 抄維基
都話 為左做一哥 盡力剷除晒所有同行
樓上話康sir 筆記勁 係就係勁 但係唔係因為康Sir 勁 而係因為教育出版社勁
呢點冇問題,考評局嘅資料都喺上年3-11月嘅報紙搵返嚟
唔會作資料
樓上成堆新account擺明係燈塔打手啦
睇完真係得啖笑,所謂抄竟然係答題資料...通識唔係用真實材料唔通自己作個2077年核爆新聞出嚟FF
樓豬同行打同行唔該都比多少少心思啦 一係你放返啲精神去準備你啲清泉教材,真係冇眼睇
睇左之前個post
佢唔係淨抄答題資料啦
佢連條題目都抄到足
仲有佢啲資料性既野係直接係wiki度copy出黎
連自己打都懶
講事實都負皮?
冇補過通識
明明講緊抄題目
然後就話抄資料冇問題
選擇性失明
肥康進場就唔好用打手 出黎解下話抄襲事件
OM借兩登搵食唔係第一次
狗改不了吃屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞