[2019區會計劃]藍田人請進

225 回覆
17 Like 0 Dislike
陳澤滔係咪會睇呢個post呀 係既睇埋我個留言呀

是咁的 之前入過東九組個tg公海義工group

去過一次活動之後唔知幾耐睇返tg見到自己俾人kick左/個group唔見左

成個group 瓜咗...
好對唔住
可以去 https://telegram.me/joinchat/B2lzLUD8vXVdMJizvKwGyQ join 返呀~~

出現了

去過一次活動之後唔知幾耐睇返tg見到自己俾人kick左/個group唔見左

好對唔住
可以去 https://telegram.me/joinchat/B2lzLUD8vXVdMJizvKwGyQ join 返呀~~

出現了

好對唔住

野生捕獲陳澤滔
Hello CK
Hello CK

東九巴打
藍田人留名
講真到依家都唔係好同意關注組呢套,唔覺得要救社區就要自己落手做

拋磚引玉,多啲人討論下
藍田人
幫推
油尖旺巴打
講真到依家都唔係好同意關注組呢套,唔覺得要救社區就要自己落手做

拋磚引玉,多啲人討論下

個名叫關注組姐,唔代表唔會落手做喎

拋磚引玉,多啲人討論下

我咪就係覺得落手做呢套唔work

拋磚引玉,多啲人討論下

閣下有何高見?
屯元天幫推

十八區覺醒

閣下有何高見?

冇咩高見,但我希望各位考慮清楚落水做係咩一回事。為社區出心出力係可以,但唔會係推動政治變革嘅方法。
留名

閣下有何高見?

冇咩高見,但我希望各位考慮清楚落水做係咩一回事。為社區出心出力係可以,但唔會係推動政治變革嘅方法。

落區做到野可以獲取民心同知名度
有人識你 ,人地就容易啲聽野入耳
到時再講下政治話題提升民智
咁先集合到力量推動到改革
要改變一時間點會做到,仲要呢度係香港嘅老人區

利申:9upper

閣下有何高見?

落區做到野可以獲取民心同知名度
有人識你 ,人地就容易啲聽野入耳
到時再講下政治話題提升民智
咁先集合到力量推動到改革
要改變一時間點會做到,仲要呢度係香港嘅老人區

利申:9upper

同意 不過藍田老友太多都係選到先慢慢政治野好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞