[PC]上古卷軸系列集中討論區 26 ESO夏暮島正式上線

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇你玩哂mirrorwind同base既內容未,玩哂大部分既話可以買既
好啦,臨緊E3大部分廠開始放料
不過fallout系列一定唔會玩第一水,廢事中伏
唔可以話伏嘅
退步左姐
fo4 個人覺得唔算差嘅
但比起nv 係差少少
fo3 冇玩唔評論

nv佢陣營做得好d
剛50 未玩哂 但買SUMMERSET送埋MIRRORWIND好似幾抵
係 D fans期望過大姐
大世界黎講 fallout 4都仲 keep到高質
但個故仔唔掂
午安,順便入discord say個hello
下面劇透注意,3年黎未爆機嘅睇路

fo4 最on9 係陣營
利申最憎兄弟會 由殺丹斯開始覺得弱智、拎核彈即刻憎兄弟會
鐵路左膠 理念不合時宜,人都生存唔到得話鳩知合成人啦,放去detroit唔駛死咁多人啦屌
學院合理少少,不過就當廢土人死,唯一優點就係叫做自己個仔嘅組織,兼做到大佬
義勇軍......將軍我地有個聚落比人打

唔好阻住我執垃圾ok?
而家仲有送咩?
幾條線都寫得唔係好好
角色扮演有比人牽住走嘅感覺
做唔到大壞蛋

要讚係執垃圾令到件件野都有用
同埋新加個起野 mode似 Sims
power armor大改整得好好不過頭一粒鐘已經比你有種反高潮嘅感覺
射擊好左
*The Morrowind Chapter is included with a digital pre-purchase of The Elder Scrolls Online: Summerset, The Elder Scrolls Online: Summerset Digital Collector's Edition, The Elder Scrolls Online: Summerset Upgrade, and The Elder Scrolls Online: Summerset Digital Collector's Edition Upgrade. Note that this offer is only valid for players who do not already own the Morrowind Chapter. Offer available until June 12, 2018 at 11:59 p.m. EDT.
咁我要叫返琴日買collection 個個千奇唔好買collections,買summerset 算

執垃圾呢個真係正
我玩nv 執都唔知為咩
應該係話陣營交集得奇怪,為左咩都講唔清,nv圍繞白金籌碼同掌握新維加斯都講得通
學院同鐵路沖突真係略無謂,兄弟會更加為沖突而沖突
故長熟唔熟 fallout lore?
少少

暗錨大車隊
琴晚試玩左陣覺得都唔錯,係想睇劇情但全英文要比D時間慢慢睇
想再問下D DLC既問題
因為我先玩到出左魔神個地方返到TAMRIEL,跟住就周圍接任務
想請問下ESO個主線大概係圍繞D乜野,同埋商城個D公會DLC有冇必要買
因為本身玩SKYRIM個陣好鍾意DARK BROTHERHOOD,但黎到ESO佢要買DLC先有得玩
Eso主線我等故長答你
商城dlc要買dark brotherhood 同thief guide
另外有興趣可以只買summerset,因為佢而家送埋morrorwind
盗賊公會,兄弟會quest同skill都係要買,
撈偏賺錢必備dlc
eso 其實有三條主線
玩家主線
陣營主線
同埋dlc章節故事線

玩家主線係打魔神molag bal,解救世界同拎返自己嘅靈魂

陣營主線就每個唔同,為ad/ep/dc 而戰咁上下

dlc 章節主線由orsinium 暗示開始到morrowind chapter, clockwork 到夏暮,魔族戰爭主線,對抗各個染指現世嘅魔神

當然仲有戰士公會同法師公會主線,戰士公會冇記錯係搵earth forge,法師公會就係幫沙利多拎返個島

dlc方面 imperial city, orsinium,賊會黑兄組合包推薦入手,實用+豐富

魔族戰爭嘅晨風、發條城同夏暮我推薦入手但你可以玩左base game+ 上面4個先

最後咩shadow of hist, dragonbone, horn of reach 可以skip
除非你對相關lore/地區有興趣或者係收集控
可唔可以講多D orsinium?
ESO係咪有咩免費週
去考察下刺激下寫作
今次個主線其實比較傾向宗教沖突
我唔係好清楚記得細節,但今個主調係拜崔尼馬克vs拜瑪拉卡斯

個感覺你當天主教同基督教打交咁啦
我知呀
個皇帝叫人拜番正氣 D嘅 Trinimac
有少部分 Malacath信眾唔鋸做左分離分子
另外有個 daedric係搞到 Trinimac黑化做左 Malacath
但個皇帝堅信係唔同人
另外 Orsinium勁揪到 Imperial派人去招安班獸人
4e嘅局勢應該都係差唔多?
game有冇分邊個陣營入到 Orisinum邊個唔得?
Orc係咪係 ESO係中立?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞