[PC]上古卷軸系列集中討論區 26 ESO夏暮島正式上線

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
之前玩錯角想重新練一隻 有冇人跟隊一齊農怪升
樓上好似有一個
追左po
我諗住練耐衛 暫時冇樓上法衛咁慘
想問下如果我有D心郁想玩但又唔肯定啱唔啱玩, 建唔建議買住個basic package $77.5 包morrowind 同base game平平地試下先?
入本體或者等試玩
見steam 最基本已經係呢個package
咁就係入呢個
已經買左公會大廳,大家約返個時間入去影相
岩岩睇左metro個trailer
Fallout味仲重過fallout
又杯我
收皮啦明明你自己唔入
冇位
照黎OJ?
1、關於在線:76不能離線玩,全程必須保持在線,是一個純粹的網游;即使選擇一個人玩,也會看到其他的玩家(同服務器中);76中沒有NPC,所有的角色都是真人玩家;玩家的身份被設定為「世界被摧毀之後,首批開始重建任務的人」。

2、76中仍然會有機器人,終端和全息圖;目前不能確認有哪些內容和機器人有關。

3、V.A.T.S模式仍然存在,但在發動時不會放慢時間,而是實時的。

4、無法關閉PVP選項。

5、《輻射76》是B社史上參與製作人數最多的遊戲,在之後幾年中會不斷為它推出新的內容。

6、在正式發行之後的一段時間內,《輻射 76》將支持私人服務器與玩家自制MOD,具體時間未定

私人私服器
無NPC又私服同fd玩=起屋遊戲
1、關於在線:76不能離線玩,全程必須保持在線,是一個純粹的網游;即使選擇一個人玩,也會看到其他的玩家(同服務器中);76中沒有NPC,所有的角色都是真人玩家;玩家的身份被設定為「世界被摧毀之後,首批開始重建任務的人」。

2、76中仍然會有機器人,終端和全息圖;目前不能確認有哪些內容和機器人有關。

3、V.A.T.S模式仍然存在,但在發動時不會放慢時間,而是實時的。

4、無法關閉PVP選項。

5、《輻射76》是B社史上參與製作人數最多的遊戲,在之後幾年中會不斷為它推出新的內容。

6、在正式發行之後的一段時間內,《輻射 76》將支持私人服務器與玩家自制MOD,具體時間未定

私人伺服器
無NPC又私服同fd玩=起屋遊戲
即係單純執垃圾game啦
3d minecraft
玩得私服 咁都係想避開大陸仔姐
但如果想圍內玩又唔會打其他玩家嘅話 咁即係好大機會變執垃圾game
冇npc,唔洗寫AI
開放世界連劇情都可以唔洗寫
預計初期應該有好多黑人
全部個名都係同pgarvey有關
唔洗驚,真嘅pgarvey只有一個
我已經將佢嘅位置標記咗你嘅地圖上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞