So dark (132)

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
成日都玩具台啦
主要係HT多
其實意大利都好多型佬

marchisio

傾dc狗嘅嘢=寵物台
sweden gamestop 買二送一
thanos bb 得番一隻
Domestic: $601,381,683 32.7%
+ Foreign: $1,239,700,000 67.3%
= Worldwide: $1,841,081,683

感覺已經去到尾聲....上唔到2B
REX
Thanos條頸
應該啱啱好啦 上星期weekend升一億
今個星期跌一半都上到19億
低炒
leave name
整返大時代個幕
Solo個票房開始收收地皮
應該去到antman 2上之前都未去到水尾
仲有一個月時間到底可唔可以上到億幾幾幾
原來諗住出三集solo
那來的自信
希望女權閪快d收皮
搵個根本唔識識星戰的人話事marvel因為輝神熟marvel有熱誠先可以咁成功
Dave Filoni
出師未捷身先死
外行人管內行人一定出事啦
迪士尼最新星戰大片《遊俠索羅:星球大戰外傳》本週開始全球陸續開畫,但前期票房看起來並不理想。先不看北美數據,本片海外開畫票房在多個地區都大幅縮水。

其中,香港首日觀影人次7800,大約只佔為《星戰8》首日觀影的20%人次;台北市首日票房比《俠盜一號》下跌65%;韓國首日觀影人次1.9萬,比《俠盜一號》下跌87%。

歐洲地區,法國首日票房也不理想,相比幾年前另一部外傳《俠盜一號》,首日成績下跌67%;意大利首日票房38.1萬歐元,相比《俠盜一號》也下跌39%。

本片聚焦星戰傳奇經典角色韓索羅年輕時的故事,但卻經歷過更換導演和大量補拍戲份,此前出爐的媒體先期評價也是平平無奇,在IMDb還遭遇了大量低分打分,前景堪憂。迪士尼的新星戰宇宙故事片在全球地區越來越不討喜,甚至有分析認為,本片全球票房難過7億美元,或創《星戰7》以來的系列新低。

https://lihkg.com/thread/677185/page/1
有冇人同我一樣從來都對星戰冇好感
冇唔洗特登講嘅,講句有冇人從來對乜乜乜冇好感,其實冇乜意思
唔通個個人對marvel 都有好感咩
呢個世界唔會有一樣嘢係個個有好感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞