So dark (132)

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
開畫咁低仲點過3億 你估後勁好好咩
咩一百萬
時間=錢
見到舊登西多爆晒粗同你地開戰,依家變到一齊屌150
有乜慘得過見到自己友咁柒走去包容傻西
Solo 打後既sw 全部都係觀望態度
講起迪迪尼/wb令我諗起ea game

又係係咁收購人地studios 出辣殺,幾多經典野死係ea game手上
sims
C&C...MASS EFFECT
紅色警戒
Dead space?
sims
占巾又去同Mark Hamill玩
gotg3 cameo係咪有望
去MCU好過留係SW啦
下集最多咪做下force ghost
連luke真真正正打返場lightsaber duel既機會都冇了
我永遠唔會原諒智者rian同老迪咁樣處理luke bb
hamill bb快啲入黎mcu
(而家既)sw don't deserve you
屌尋晚發惡夢
夢見自己入左場睇solo
睇完出黎屌哂鬼
其實我一路都覺得老luke應該唔駛用劍都可以應付大部分敵人
剩係用原力打

好似獨孤求敗咁不濟於物
First Order圍射Luke個幕如果係Luke真身用force擋晒一定霸氣到仆街
占巾又去同Mark Hamill玩
gotg3 cameo係咪有望
去MCU好過留係SW啦
下集最多咪做下force ghost
連luke真真正正打返場lightsaber duel既機會都冇了
我永遠唔會原諒智者rian同老迪咁樣處理luke bb
hamill bb快啲入黎mcu
(而家既)sw don't deserve you

將一代主角變廢老真係天才
好似hishe咁
有機架,琴日諗住再去睇,點知得返頭三行有位

而家見親mark 都覺得佢成浸廢老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞