part time 圖書館服務助理員

506 回覆
5 Like 71 Dislike
姐係aco還自己既過期書個陣, 清左個account但又唔去比錢?
個館長又係柒, 咁包庇自己人都有, 比我做呢間館實日曰唱衰佢
根本如果個al知道係aco還嘅話就唔會理,啲al成日都想玩啲外判,都唔知係咪a字頭平時太串
我反而覺得係al當左背心仔係賓妹咁使 使到盡 想佢地十項全能 問題係外判流失率高 又多怪人
圖書館一方面當背心仔係外人, 一方面又expect佢地教2教就識
咁睇Ct仔真係好幸福,點下人頭玩下手機又一日
有冇人知易寶嘅圖書館助理interview嘅流程係點?約咗過兩日去in

好似多數人都係做a字頭果間 易寶就冇乜人討論咁嘅 係咪伏黎
問完你野

我約你嗰幾日去街館訓練幾日

再比圖書館嘅人員in
係咩?我成日落去搵佢地講是講非,不知幾咁好傾
唔洗DSE雞
唔請DSE雞
唔係掛
咁臭串既,唔係歡迎後生仔架咩..
佢話要DSE張成績表
今年先考點會咁快有
我見到請DSE雞了
可能外判公司唔同
不過得38-40
其實真係好搵笨,搵會展D炒散仲好啦
睇館姐都係

我果間d csa見我hea緊會走埋黎一齊吹水

小心lo果d就得
見到adecco個po 有好多館 有無巴絲做過邊間係伏

工作地點: 小西灣公共圖書館, 駱克道公共圖書館, 薄扶林公共圖書館, 將軍澳公共圖書館

調景嶺公共圖書館, 瑞和街公共圖書館, 石硤尾公共圖書館, 慈雲山公共圖書館

順利邨公共圖書館, 東涌公共圖書館, 元朗公共圖書館, 圓洲角公共圖書館, 大埔公共圖書館

粉嶺公共圖書館, 粉嶺南公共圖書館, 馬鞍山公共圖書館
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞