[單車撚] Canyon單車 揮手區

80 回覆
2 Like 2 Dislike
屎忽痕,已出咗
淨架,然後自己砌
Campagnolo Super Record 11’s 11-27
Campagnolo Bora Ultra 50 Tubular

諗住一步到位,廢事成日換來換去
各有喜好,自己鍾意就得
新手想問哩個牌子有咩咁正
先唔講佢部ultimate cf slx啱攞咗冠軍,就講用家感想,除咗同所有各名牌子嘅輕外,得一個字:型

其實純粹睇你喜好,我自己就純粹貪佢唔會點同人撞牌子,因為一定要自己上官網訂。另外除咗色之外,佢個款用幾年。個人唔太鐘意年年換款,咁樣會覺得下一年部車就變舊款,所以好睇你喜好。
唔該巴打, 有時就係唔明咁多大牌子其實有冇咩大分別
咁碳纖維都有好多級數嘅,織法唔同,佢哋嘅柔軟硬度都唔同。而另一樣嘅就係車款嘅設計,講到設計嘅都係你抄下我,我抄下你,只係改少少同牌子名嘅分別。而最最最重點嘅,就係你荷包嘅厚度
咁Canyon最平個部endurace al 6.0買唔買得過?
無所謂
無所謂係咩意思
都係一部單車
而啲件,你預唔夠玩會換件
入門黎講有更好選擇?
定都係差唔多
睇你喜好
Aeroad 隻新色好撚正
DHL又快又穩陣, 有咩爛免費換新俾你
岩岩睇返舊post推下, 利申仲踩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞