[單車撚] Canyon單車 揮手區

80 回覆
2 Like 2 Dislike
係咪Giant代工?
想換架 但人高就麻煩 踩56想收2手都難😢😢筆直又唔太多 諗唔到換咩 師兄們有冇建議(破風架為主)
想買架giant scr1/2 二手
3000 ok? 我friend 有 scr1 2016
死肥佬
想換架 但人高就麻煩 踩56想收2手都難😢😢筆直又唔太多 諗唔到換咩 師兄們有冇建議(破風架為主)

新車尼講筆直唔多最底玩一定係美記, 破風架就Reacto, CP值一流, 睇左想買咩款或行多d單車舖再問下, 周不時都特價
想買架giant scr1/2 二手
Giant 2手市場幾活躍 可多留意fb2手賣買group

新車尼講筆直唔多最底玩一定係美記, 破風架就Reacto, CP值一流, 睇左想買咩款或行多d單車舖再問下, 周不時都特價

補充: Merida 代理間舖係元朗 但舖頭仲有Ridley 同 Colnago 間舖幾多野賣可以行下, 仲有就係Anjoy同怪獸 不定期會做特價
Anjoy 有Orbea, Kemo, Pinarello 怪獸唔記得😛
諗住下次換車都入Canyon

歡迎加入Canyon大家庭
Ching諗住入邊部
玩開MTB

有諗過下次換車入部

但運費要$324usd
呢個價錢某些牌子比較
又唔算特別平

但覺得隻色同條紋好靚
玩開MTB

有諗過下次換車入部

但運費要$324usd
呢個價錢某些牌子比較
又唔算特別平

但覺得隻色同條紋好靚

你可以計下除左軨同件淨架同叉大約幾錢? 我買架RB為例個價係俾對軨推高, 部車頂架都係萬2萬3抵到爛🙉 同埋運費都抵俾, 有貨既站個令禮拜已經到, 仲要送到你屋企門口
利申0MTB知識
諗住下次換車都入Canyon

歡迎加入Canyon大家庭
Ching諗住入邊部
應該都係ultimate cf slx, 全能少少
aeroad 就跑路, 我就鐘意爬山...
依家就諗緊8.0 定9.0好,心大心細

其實我都係偏向爬波型🙉 但耐何佢破風架實在太型
係買就快喇Ching 而家ultimate cf Slx 9.0做緊環意特價 雖然我覺得8.0跟mavic cosmic個價同一體破風把已經好鬼抵痴線
師兄們 又係我啦 我睇啱左Chapter 2同鳥派
價錢都係一萬中到 你地會點揀
師兄們 又係我啦 我睇啱左Chapter 2同鳥派
價錢都係一萬中到 你地會點揀

純粹睇外型既話鳥派一票🙋🏻‍♂️
師兄我都想入手Canyon
不過我係想入Aero CF SLX "DISC" 8.0
我都好鍾情紅黑,但想要啞色
佢依家官網長期都係得2XS碼,知唔知佢係咪就快出新一代
另外請教下係咪8.0同9.0只係D件唔同,個架係一樣
師兄我都想入手Canyon
不過我係想入Aero CF SLX "DISC" 8.0
我都好鍾情紅黑,但想要啞色
佢依家官網長期都係得2XS碼,知唔知佢係咪就快出新一代
另外請教下係咪8.0同9.0只係D件唔同,個架係一樣

基本上Aeroad個架全部一樣, 但分左電件架同mechanic架, mechanic架兼容唔到電件走內線, etap另計, 所以買mechanic諗住第日轉電件要考慮呢點, 除此之外價錢唔同只因為件同軨同disc brake既部分而有所分別
nazare sl

aeroad都有分sl同slx slx先係頂
想入手架canyon 但有啲怕會出運輸事故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞