[單車撚] Canyon單車 揮手區

80 回覆
2 Like 2 Dislike
深信買得Canyon 都有一種執著, 踩Canyon既每一位都有一個共通點(未諗到), 不論踩RB定MTV既你都可以入尼講下你踩咩車~

小分新入手 Aero CF SLX 8.0
我都想入Canyon車,可惜得網上訂車
飛波冇做canyon喇咩
飛波有做?
佢唔是做cannondale咩?
可能我記錯 但係我記得以前有人賣過現貨

好方便 直送到你屋企
係咪俄羅斯牌子?

德國呀ching
飛波冇做canyon喇咩

不嬲都冇 Canyon 係冇代理架
尼姑定尼龍?

尼鳳
我本身想買ultimate cf slx,但聽聞佢個官網fitting size比原本嘅大
如:你fit過佢官網建議係S Size,嚟到時可能XS會fit啲
又未試過車,所以未夠膽去直接訂車
想問下如果訂淨架大約幾錢hkd

好方便 直送到你屋企
我本身想買ultimate cf slx,但聽聞佢個官網fitting size比原本嘅大
如:你fit過佢官網建議係S Size,嚟到時可能XS會fit啲

Size係偏大 我178 踩XS都唔會話太細 我身短 佢網有得做fitting, 出尼個result 再揀細一個碼就okay 細好過大
想問下如果訂淨架大約幾錢hkd

淨架唔係咁抵 以Aeroad尼計要成2萬頭 但成車講緊多6k就有
射射
我都177-178呢個高度,腳長印象40吋附近

好方便 直送到你屋企

Size係偏大 我178 踩XS都唔會話太細 我身短 佢網有得做fitting, 出尼個result 再揀細一個碼就okay 細好過大
射射

都係either S or XS, 睇你幾重 瘦底可考慮XS, 大隻就S吧, 我鐘意爬波所以揀XS再輕dd😛
黑色靚啲
btw呢架埋單幾錢?
黑色靚啲
btw呢架埋單幾錢?

紅色控😏 2萬4 而家做緊特價 雖然得95折多少少... 但好過冇
邊個話XS會輕過S
以前咩單車鋪話一定唔整canyon

好方便 直送到你屋企

射射

都係either S or XS, 睇你幾重 瘦底可考慮XS, 大隻就S吧, 我鐘意爬波所以揀XS再輕dd😛
邊個話XS會輕過S

個架細d正常唔係一定輕d??
以前咩單車鋪話一定唔整canyon

邊間咁把炮🙉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞