地產經紀馬路中心派樓盤傳單搶客 遭穿梭巴狂撞口鼻噴血

201 回覆
1060 Like 21 Dislike
好無知
樓盤可以copy and paste 打一半又交到數
落地府繼續派傳單
好多同行喺度護主

想知點解市民咁憎地產狗?
唔係因為班地產狗助紂為虐咁推高樓價,而係呢班枯枝嘅擾民式宣傳騷擾到人呀
班地產經紀為一己既私利成日周圍滋擾人已經抵屌啦
公道啲講句
經紀行為可以做司機減刑理由
但個司機都有部分刑責
你坐得係個位就要時刻留意路面上任何突發狀況

如果司機唔需負責,咁個世界會好危險,任何唔守交通規則既行人,司機都可以合法撞殺,故意唔收制撞死你,都唔需負上任何責任
有請小鳳姐
我好討厭啲人亂過馬路
搞到啲司機日日背住危險駕駛導致他人死亡嘅恐懼上路
做到傻撚左
不如你又分享下?
報道話佢只得20歲?分分鐘無牌地產仔。做無牌艇仔,公司同佢都犯法。留名等睇冇公司肯認數~
仆街地產狗,生就害人,死就害司機
其實做乜咁多人屌地產佬 係覺得因為佢地而搞到自己買唔到樓?定係比佢地呃過錢?真心想知,因為我極懷疑呢到大量小學雞跟風 人屌又跟住屌
地產狗最叻興風作浪,樓價愈高佢地賺佣愈多,最好全部仆街陷家剷
地產狗做雙邊代理已經係死罪,為求做成單deal,根本唔會為買賣雙方爭取最大利益,咁我做乜要俾佣經紀?
又多一隻口德撚
人地回左你啦喎
啞撚左呀?
咁ibanker 都應該陷家產?佢地都成日話乜乜目標價,炒qq由$100炒到$400,佢地既management fee 同performance bonus 都多左,因果錯撚哂

D人憎地產好大部分因為入行門檻低,錢又搵得多,所以眼紅。典型香港人,憎人富貴厭人窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞