地產經紀馬路中心派樓盤傳單搶客 遭穿梭巴狂撞口鼻噴血

201 回覆
1060 Like 21 Dislike
仆街啦你
成班冷血 香港俾你地話事就死得啦
仆街啦你

食屎啦你 希望你全家比人撞 睇你笑唔笑得出 利申 非地產界 只係稍有良性的人
收皮啦,希望你跟住班地產,保險,金融狗一齊死全家
仆街啦你

食屎啦你 希望你全家比人撞 睇你笑唔笑得出 利申 非地產界 只係稍有良性的人
收皮啦,希望你跟住班地產,保險,金融狗一齊死全家

垃圾人垃圾質素
稍有良性又咒鳩人全家比車撞
仆街啦你

垃圾本身就要送去堆田
係 就好似你隻五毛狗咁特登開新AC
應該全家落地獄
仆街啦你

垃圾本身就要送去堆田
應該全家落地獄

唔撚開得? 慢慢詛咒啦你
真係死我好on9
死得好on9
個司機真心慘
仆街啦你

垃圾本身就要送去堆田
應該全家落地獄

唔撚開得? 慢慢詛咒啦你
直認不諱 五毛狗真係蠢撚過西

知你買唔起樓啦垃圾 你鐘意標籤我為五毛 睇你咁激動咪滿足下你 全中國全香港當權者都係你口中既五毛 咁你又可以點呀垃圾 你又咪係現實中既垃圾只識上網屌人幾句
支那冇錢請D高質五毛
創傷中心
成日都有人問點解唔送聯合、唔送將軍澳,好多時九龍東有事都送QE,
原因係九龍東係無創傷中心
凶盤

小巴的擋風玻璃爆裂,地上遺下一份傳單。

地下份傳單好諷刺
拉客拉到命都唔要
去地府做地產佬仲慘
日日死左咁多人
通貨膨脹又嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞