地產經紀馬路中心派樓盤傳單搶客 遭穿梭巴狂撞口鼻噴血

201 回覆
1060 Like 21 Dislike
唔明點解大家咁憎地產佬
又唔似倫敦金 保險 美容 健身 咁呃9人錢
佢地都係靠自己一手一腳咁搵客、介紹人買樓姐...
努力工作賺錢養家 發生意外死左 都要幸災樂禍 咁樣好咩
更何況人命一條 洗唔洗把口咁臭呀...
利申: 唔係做地產 身邊都冇人做地產
正正常常搵客係無問題
但好多係條街到叫停D車sell樓盤,係商場阻撚住曬

滿口仁義道德 咩叫正常呀 唔企出商場門口唔通等運到等客人入嚟? 老細都炒你啦 同埋截停車sell客唔會係多數 咪誤導人啦 行緊時速60都截咩 人地唔係蠢架
咁搏做咩,好等錢洗?屋企無飯開定屋企無錢醫病?而家一家團聚啦
地上遺下一份傳單.........
Rip
下世讀多d書唔好做地產
成班冷血 香港俾你地話事就死得啦
仆街啦你

食屎啦你 希望你全家比人撞 睇你笑唔笑得出 利申 非地產界 只係稍有良性的人
企係路中間比車仲係好撚合理嘅事
關你撚事呀鬼唔望你成家人企係路中間嗰度慢慢等比車撞
屌你老母on9仔

on9當自己法官大人?考過車牌未呀 識唔識交通規則 你試下叫個司機咁同法官講 叫法官盼無罪囉
成班冷血 香港俾你地話事就死得啦
仆街啦你

食屎啦你 希望你全家比人撞 睇你笑唔笑得出 利申 非地產界 只係稍有良性的人
企係路中間比車仲係好撚合理嘅事
關你撚事呀鬼唔望你成家人企係路中間嗰度慢慢等比車撞
屌你老母on9仔

on9當自己法官大人?考過車牌未呀 識唔識交通規則 你試下叫個司機咁同法官講 叫法官無罪囉
地產狗=陷家剷
稍有良性的人祝人全家比人撞
洗唔洗把口咁臭呀?
標題寫明馬路中心派樓盤傳單搶客
佢唔要條命姐,但依家累到個司機可能坐牢
唔係千萬,得幾百萬都FAT FAT啦
睇左穿梭機
冇即死 好彩冇整污jo塊地
抵啦地產狗
係連登呢個世界 究竟有咩工種先唔比人屌
個個都係搵食 係要自己香港人睇低香港人黎抬高自己身價
都唔明呢種係咩思路

如果連登變左現實世界 都唔知每日有幾多人被批鬥/欺凌到死

成日屌鳩中共 屌鳩大陸人 點知你地仲惡撚過佢地

每一個職業 都有佢存在既價值 如果無價值既 就自然會消失左整個行業

你地成日日屌夜屌 不如做好自己先
大把學生/無業/每月收入最低工資既低質user,人地正正當當出黎返工,你可以話人阻住你,好多地產on99企係到,但人地都打份工,人地可能真係好努力想搵多D錢過好D既生活,唔似一班鍵盤戰士見人做地產就屌,人地依家呃你錢咩?

比車撞可能係地產佬衝出馬路,但揸車個個一定有責任先
利申,我唔係做地產
果然係連登仔眼中
冇一個工作唔係做狗
份傳單就係遺書
估唔到今次有唔少人幫地產佬
不如分享下屌既理由?
你唔係現場又唔知穿梭巴有冇超速,同埋佢搶客同你去銀行比D職員sell你product一樣,大家都係sales,點解佢抵死?
係連登呢個世界 究竟有咩工種先唔比人屌
個個都係搵食 係要自己香港人睇低香港人黎抬高自己身價
都唔明呢種係咩思路

如果連登變左現實世界 都唔知每日有幾多人被批鬥/欺凌到死

成日屌鳩中共 屌鳩大陸人 點知你地仲惡撚過佢地

每一個職業 都有佢存在既價值 如果無價值既 就自然會消失左整個行業

你地成日日屌夜屌 不如做好自己先

你咁講,葉繼歡都係搵食啫
大部份連登仔現實比人當狗咁撚撚到自己心理變態

上網終於無人知自己係邊個就狂踩人將平時受既氣發哂出黎 真係唔知係可憐定可笑

屌地產sales 個班真係有幾%人買過樓 你地知自己事

跟住就衝哂出黎話咩地產狗呀 呃人呀

真係人唔笑狗都吠 知唔知醜呀你地
估唔到今次有唔少人幫地產佬
不如分享下屌既理由?
你唔係現場又唔知穿梭巴有冇超速,同埋佢搶客同你去銀行比D職員sell你product一樣,大家都係sales,點解佢抵死?

銀行啲seles會走出馬路中心sell客
即係做地產係馬路中心比車撞就抵死?
其他職業就唔抵死?
如果係個醫生過馬路係馬路中心比車撞會唔會話佢抵死?
穿梭巴司機就無責任?
之前係公路整路個工人都係馬路中心比車撞死喎,佢都係返緊工,咁佢抵唔抵死?
你連基本邏輯都未有
我唔知你幾多歲 唔知你屋企人老師點教你

你想串我拎人地認同都唔係咁

賊係職業?

我真勸你心智未成熟唔好上咁多連登

你咁既思維做人我唔知你生存得係呢個社會幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞