[我想繼續唱 /劇透慎入] 古巨基紅館演唱會討論區 10-14/5 (2)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
57段 等14號
純真傳說,我生,gone too soon
你哋講呢堆機會應該細過中六合彩

如果真係唱嘅話跪求錄低 聽聲都夠
佢定義中嘅side track同我哋好大出入
我夠想聽美少女夢工場之真三國無雙
但我連一光年同跳飛機都冇機會聽佢live
https://youtu.be/_tPObvL8sxA

希望有人影到正面角度, 咁先突顯到裸視3D效果
https://youtu.be/OrvXnocYB1o

至少兩塊布可以一齊落, 唔使基仔出手
https://youtu.be/FNZpMUi67qE

為初心童及KB鼓掌
其實好想聽一生何求
無人講
係佢fans,今次都係第一次睇,完全冇expect 過係唱得咁好
今晚睇46段 會唔會睇唔到3D裸視效果?

呢種角度
我懷疑佢視華納果期既歌 (即係羅馬假期之後)係黑歷史, 不願再提
唔洗懷疑,係一定
果期佢霉到爆炸
電台成績都係,除左903畀面冠一隻
個天台都改埋,無咁窄
唱片公司太 大細超
鄭秀文 郭富城冇得好講, 天皇天后, 基仔真係唔到果個層次。

之後既資源比哂 西班牙人妻食哂咁滯, 奪麵雙琪後變身女作曲歌手。跟住有LMF, 連子華哥隻 <我有小小強> 都plug得勁過基仔最後幾隻碟加埋

派台策略亦唔好, 個人覺得 love dont hurt真係麻麻, 可能純粹想話比人聽基仔以全新曲風回歸樂壇, 創造 new pattern掛。
道具組咁快手
上wiki 睇番得一光年係聽過
幾鍾意love don't hurt
幸運鈴聲
跳飛機
今晚睇46段 會唔會睇唔到3D裸視效果?

呢種角度
個天台都改埋,無咁窄
道具組咁快手

都係放返後少少姐
繼amazing world之後第二次睇
覺得呢次真係正好多
Btw終於明大家講有兩個位似tag shirley同逆時光但又唔係
如果本身 <夢中人> 唔係拎左黎做第二首歌, 我覺得可以擺埋落細路+KB果度打鼓環節。

我第二晚望到樂隊位, KB打呢首歌打得勁 high

唱完跟手想上連登講既時候, 基仔就跌左落台
殉情記 與世無爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞