[我想繼續唱 /劇透慎入] 古巨基紅館演唱會討論區 10-14/5 (2)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
非禮呀
想睇
冇人陪
自己去 我今晚都係咁
我都SOLO2場
撻左落台都仲要佢second encore ?
莫講話encore, 琴晚佢要即時取消去醫院檢查我都ok
點知會唔會撞親個腦
如果勁秋係2nd plug就好
好有氣勢
有無人知佢演唱會裏面啲video佢有幾行字類似叫我地珍惜啲回憶?有無人記得個幾行字係咩
歌手古巨基昨晚演唱會發生墮台意外,今日下午約4時15分基仔現身紅館黃閘外進行拜神儀式。太太Lorrine在白色七人車上避開傳媒進入紅館,其後古巨基戴住黑超、cap帽、迷彩外套和短褲現身,監製錢國偉上前關心基仔傷勢,期間基仔摸一摸自己的腰和頸。

之後基仔走向神台帶領工作人員進行拜神,步姿似乎有少少生硬,拜神時基仔神情嚴肅,三支香高舉過頭唸唸有詞,裝香和奠酒後,又十分神心地合十向四面都拜一拜,到切燒豬的時候工作人員都為他拍手打氣,祈求演出順利,基仔最後食了一啖燒豬。

現場記者問基仔傷勢如何?他沒有走近,只向記者揮手和敬禮。問他狀態如何?他就做了個OK手勢,再問他會否減少演出的舞步?他就只做了個代表盡力的動作,再揮揮手就步入紅館。
希望今晩順順利利
呀楊博士都算係咁
次次自己伙記開show都由頭睇到尾
有冇勁揪歌詞?
講開又講,我覺得勁揪有d似係林奕匡作
有啲似佢啲風格
26/4其實佢係咪已經劇透新歌歌名 佢自己po話錄音然後話自己勁揪
利申:9估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞