保良局張永慶涉多次姑息學生侵犯女教員 教員入稟索償

1001 回覆
284 Like 10 Dislike
最憎d人唔聽書
屌,官方野邊有人講真話架仆街,來連登只是因為見到炭巴個樓post

今日見到個post 忍唔住講多幾句

保一只是為左培訓奴才開,我地考得唔好果d係老師心目中都是地底泥,死開啦,幫d高貴人種開路架

我一想起呢d就想起英雄本色Mark 哥
https://plus.google.com/112492395498279121929/posts/R7mX7gvFEBc

學生會仲衰過特首選舉,根本內部控制,有關係有得撈,無關係無成績無行啦仆街
原來是d靚仔,肥鳳十幾年剛剛入呢間校第一年教我

呢條死仆街d衰野一堆,你應該考得都幾好,我呢個地底泥當年畀呢條垃圾掉成績表,我現在真是頂唔撚順呢度氣
靚仔,你好彩,我呢d唔好彩,當年無錢又無成績,為左好多野焗住博,你有好的基礎,要加油呀
他掉落我塊面,一世都記得呢個死 肥 鳳
Laptop入面有魔獸世界
巴x佬,個嘴有好大粒癦個個?
我地個屆M2得一個攞4,鳳到依家好似都冇理過佢。
有d咁嘅事?唔認老到唔得啦
曾經係
咁美國大選,選689,777又咪係咁
當年大把free discuss
冇backup 太可惜,唯有係連登9up
當年好似discuz/marlito已經係free
多校友到就1001
不過係保一讀得嘅學生十個有九個都係怕死唔敢得罪老師訓導 同社會一鳩樣,行一兩個出黎,一定玩死你先。
屌他老母,個死格仲是咁,數差就無前途架,死仆街

我知你老母以前考得唔好就屌老母,唔駛當d學生是你先得啦,死仆街

呢d 教畜應拿去人道毀滅
話說我表弟都想報保一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞