係P&G做咗幾年 你問我答

316 回覆
9 Like 26 Dislike
no, 唔好起底~
三大下化八大
過3
有offer, interview表現好, 做leader扮醒
冇, 報囉, 機會<1%咁解蔗
都唔知佢哋點會仲有面行出黎
我係好撚憎見到佢哋, 見到前面憎佢哋後面果隻
我有聽過條女俾公司機密嘢對家嘅人囉唔知真定假, 不過冇證據就算喇~
翻工又唔可以做到咁出面嘅, 但前排都有人講下囉~ 大家都戴假面具~

最主要係唔妥佢哋個格同整臭我哋公司名
多唔多上廣州上海
Marketing manger 幾$?人工
我未, 但會有上大陸機會
>50k
屌個男仔本身讀喇沙仔 入左City U BBA
靠濕9 劍擊校隊先入番港大

上堂狂訓 抄人功課
前花旗香港CEO Weber lo 都係 P& G brand manager 出身
捱幾年木人巷,前景應該唔錯
聽聞fmcg唔睇GPA
係咪真?
睇你點entry者 MT唔會唔睇啦
冇呀 我當年同佢一齊上City 個Green Econ 仲要同佢一組 group project 半free-ride 俾佢累死

真人超矮 一定得1.73 左右

咁如果你係喇沙仔 又校隊 屋企又有d 錢 搵個臭雞港女有幾難🤷🏻‍♀️

利申:絲 覺得佢個樣生到道友咁樣
exact7ly, 不過都係睇能力啫, -6入黎都唔少 (as a big firm, 當然入到都唔係話好勁啦, 同ibank冇得比)
過3囉
Personality test 佢想要乜性格嘅candidate 我摸唔透
真人邊有173 頂盡168
聽人講佢以前條女幾純下? 不過同過咁嘅人一齊已經花咗cv~
留tg 我俾梳士你 個個都靠佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞