唔知今次微博夠唔夠膽del post呢?

213 回覆
849 Like 6 Dislike
另外其實除左封得就封刪得就刪
其實好多五毛打手都係公安個d網絡警察部
每日翻牆出去睇贏國有咩柒野有咩敏感詞
然後返自己個內聯網block keywords

1984政治部咁
激嬲了領事館,投降地方都無。

真喺串過馬撚
小二黎多兩碟花生
其實愈後生果班愈民族主義,反而70,80後最反共
一個係人一個係奴隸
後生果班俾人矇眼養大,可悲亦可怕,香港教育一樣矇住我地下一代對眼
依家置頂得返啲撐中國既留言
其實呢啲維穩招數都幾實用
後知後覺 掛撚住玩抖音個班後生
遲少少先睇微博啲留言就會覺得撑中個班講得好岩
真正有見地既意見就全部唔見晒
洗撚del咩,將個acc轉做單機版,冇得被share同search,然後自己派班俗稱「水軍」嘅打手全面進場
口交部又要拎返《上海公報》、《中美建交公報》和《八一七公報》嚟講了
親,你的雲飄了去貴州

我心諗呢位人兄Marcus 做咁咁沙膽咁留言啦

原來一睇

出撚左國啦 dllm
連登仔都多港豬多過上面
歌都有得唱
沒有共產黨,那有新中囯
口交部: 我支蟈法律高過國際公約。就係話大陸無法無天。
現在証明了大陸唔適合參加國際社會。
大佬呀
你估香港咩
人地會被消失嫁
其實的確係有好多 中國人不滿 中共

因為中共既官員全部都貪污, 欺壓民眾
正常比中共統治既人, 都好憎中共官員啦

不過, 呢班反共既中國人, 好多都係得把口
佢地只係敢上網屌鳩中共............因為咁樣未必會死, 最多比人封ac
但佢地唔敢現實反共, 因為現實反共就變第二個劉曉波

有能力既中國人, 就直接移民去外國, 逃離中共
無能力既中國人,就一邊比中共欺壓, 一邊上網屌鳩中共 發泄一下, 跟住比人封ac
所以中國依然無得救
點解啲支那狗明知支那咁仆街,都要死拉埋香港人同台灣人落水
擺明唔抵得你地可以置身事外啦,咁簡單道理

己所不欲 Must施於人
你哋全部人都有weibo/wechat帳號
我想睇但申請要比電話號碼,你哋咁夠膽拎電話注册大陸服務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞