唔知今次微博夠唔夠膽del post呢?

213 回覆
849 Like 6 Dislike
今日美國駐華大使館既微博post左段聲明

其中我認為最撚霸氣既就係呢句

中國對互聯網的壓制是舉世聞名的

而小弟我都cap左小小留言 但過左陣某部分留言已被消失 而該微博好似都唔可以轉發。

唔知微博有冇guts del post呢?
事後我再搵番我CAP圖既2個留言係已經被消失
RIP

而基本上仲係度既留言都係.....
夠膽ban鳩美航啦。淨係口交抗議
勇士們RIP
美澳英法日的人民。起來吧
最正今次POST既係官方既WEIPO 美國駐華大使館

來頭好似有點大 唔知今次DEL唔DEL POST 好呢

果然匪國都係欺善怕惡

最盡只能夠做到DEL下面D"負面"留言同唔俾轉發 形造一面倒既言論 但唔敢DEL POST

DLLM 去到最後WEIBO都好似冇撚料到咁

成個牛佬咁 走住黎屌 冇撚用架
其實只係反對意見del曬封曬先有種錯覺好似全民被洗腦,根本唔講國際關係,淨係民生政策已經好多人不滿啦
我自己起外國讀緊書,身邊好多大陸學生都話其實佢地知自己個國家同共產黨係有問題,咁當然都有啲係支持,但並唔係啲人口中所講咁全部都橕共產黨,年輕一更加清楚,所以先會離開個鬼國出國讀書

Del post即係美帝話得你岩
雖然present上都係用country
D中國人一聽到香港台灣澳門人話自己唔係chinese 就嬲到仆街 明知自己國家垃圾都拉人落水
有好戲睇
Xboxone Contana留名系統啟動,請勿回覆。
魚旦論
你呀叔可能唔想咁多人去美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞