唔知今次微博夠唔夠膽del post呢?

213 回覆
849 Like 6 Dislike
天滅支那
點解你可以幻想到咁多野
粉紅=粉紅泡泡、正能量撚、被洗腦無知年輕人⋯
係因為佢地已經DEL左好多不利OR好撚難聽既留言

呢排中國成日贏,連登的五毛活躍指數下跌

一到選舉又跳返出嚟,唔知係咪兼職
香港是國家
粉紅蛆係咩意思
「中國對互聯網的壓制是舉世聞名的」
然後個po冇得轉發 留言被刪
諷刺到
CHING 你可以去追下POST先
都已經唔DEL POST啦
俾番少少面黎得唔得先
Del左啦[img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
不過置頂post重有野睇
吉布提係邊撚到黎
東非
早排美國軍機機師畀贏國激光射中眼嗰到

呢d地方開微博ac黎做乜
用嚟撐其他同類背後都有美國撐嘅AC
啲玩呢啲AC嘅人唔知係國內嘅人定喺外國嘅呢
追左,但太多說法,到底邊個真
所以你話黃子華既魚蛋論係幾有洞見
上面先係正解 乜撚野粉紅泡泡呀
另外其實除左封得就封刪得就刪
其實好多五毛打手都係公安個d網絡警察部
每日翻牆出去睇贏國有咩柒野有咩敏感詞
然後返自己個內聯網block keywords
其實隨住呢幾年中國咁撚多後生去外國留學,
佢地成為知識份子,知道個世界其實係點,
返去贏國既時候,點都有條刺。
問題係睇下幾時爆
一班賤民留言反支那,我的蟈梗係del post啦
支那國咁撚多人,點樣管呀?一定要用奴隸制,唔撚比佢地出聲
愈封建蟈就愈落後,所以就要支持支那繼續封,繼續駝鳥
啲人幾正常
反了反了
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞