[COYS - Toby !!!] 熱刺球迷吹水區 68

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
又有人吹奏魔迪

我寧願要佢都唔要大師兄

https://lihkg.com/thread/656809/page/1?ref=ios
摩迪我熱第一中場
Dier>魔迪
又有人吹奏魔迪

我寧願要佢都唔要大師兄

https://lihkg.com/thread/656809/page/1?ref=ios
摩迪我熱第一中場
Dier>魔迪

有新摩迪
係新派路
DKLM , 忍左好多日

人地季尾就連勝, 我地季尾就連失分

DLLM , FA CUP 出局, 歐聯出局都唔專心D

等你老味無歐聯星散
等世一carry丹麥拎世界杯
成堆人走
[網上熱迷心聲] ...... 網上開始有 球迷話肥普現處樽頸位云云 , 想佢走 , 希望換個冠軍級教頭番黎做教練 。

我睇完相關評論真係得啖笑 , 情形就好似個貧困潦倒的農夫 , 有日無意中執到隻會生蛋的雞 , 從此生活得以改善 , 佢為此歡喜若狂 , 但過左一陣 , 開始嫌隻雞生唔出金蛋 , 於是想炒左佢 。

姐係咁 , 你地班熱刺迷當初捧呢隊波的原因係乜 ?講歷史 , 佢冇歷史 ; 要爭冠 , 但沾不上邊 ; 論踢法 , 比佢華麗的都大有人在 。咁,捧熱刺 , for what ? 是甚麼令他變得獨一無二?

"喜歡" 這樣東西是很玄的 , 無以言表 , 喜歡就是喜歡。

講真 , 你地都唔係第一日捧呢隊波 , 唔係第一次見住佢臨天光瀨尿架啦下話? 無冠又有幾閒 ?更差的 , 要淪落到護級我都見過啦 , "下次下次 , 熱刺大概可以 " 信呢句嘅都係假熱 。做熱迷係慘架啦 , 爭冠唔輪到你 , 出到去主流討論區 , 會被其他球迷攻擊 , 被其他球迷恥笑 。SO WHAT ? 我仍然可以很自豪的說我是熱刺的球迷 。千百處熊熊的火頭 , 也抵不住我一個喜歡的緣由 。這麼多年來 , 熱刺教會我的一件事 , 不是堅強 , 而是要看.得 .開 。

愛會使人盲目 , 對於那隻不會生金蛋的雞 , 我是盲撐的。我可不想日後熱刺奪冠的時候,捧盃的不是肥普, 而是別個。你跌倒,我仍會陪伴你,哪管你會不會東山再起 , 不 , 不是 [再] , 因為記憶裏我們從來沒有起看過山後的風光 。

有些陪伴 , 是未言憧景的 , 是不問成果的 , 是打從心底裏的 。任何事亦然 , 不一而足 。可恨的是 , 這個世代,有很多人,不是這樣想,使吾輩倒成了異類,何等諷刺 !
高質
今年同李城奪冠嗰年好似
完季有國際杯賽
隊波冇晒態 季尾崩盤

當年就俾scum爬頭
今年就俾轟爬頭,仲要歐聯都冇得打

唯一不變就係肥普同佢班契仔s
睇返個陣容比當年係冇增強過,仲弱左
永續肥普與他的兒子
[COYS - 五弟 六支結他 七公估天樂] 熱刺球迷吹水區 69
脆皮>walker
Sanchez>a4
都唔明當年點解放 有佢同bale一早拎到英超
其實你條友成日走入黎扮熟留埋d on9 野有咩目的呢??
呢個ok
假熱黎?罷操都唔記得?
大波連成日改個名入黎爆幾句
跟住D波台傻9就cap 晒
[COYS - 季尾一球不入 兩場不勝 R3A4前程似錦 五弟 六支結他 七公估天樂] 熱刺球迷吹水區 69
我由季中開始咀咒我地歐聯出局,到FA CUP出局開香檳慶祝,都係希望保到個前4
只要KEEP到連續有歐聯踢先可以真係成為強隊

我認我今次係諗太多,恨鐵不成鋼,垃圾始終都係垃圾

繼續支持垃圾,COYS
[COYS - 一週二賽 多三分完季 前四不保 五弟已定 肥普六父子落地獄 柒公估天樂 八場不勝] 熱刺球迷吹水區 69
alli dier bd trippier lamela
sanchez有無份
Kane
winks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞