[COYS - Toby !!!] 熱刺球迷吹水區 68

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
你唔覺得好似行步緊阿記後塵既咩
新球場 量入為出 年輕骨幹 前四目標
你話無進步又唔係 只係唔知點解好似突破唔到
到關鍵時候就發晒波瘟咁
隊波真係好海鮮,就連心理質素都係
算把啦,今年係個訓練方式太有問題,係操到班人太盡
年年都秄尾大崩盤
到關鍵時候就發晒波瘟咁

人地轉新球場之前都拎過英超同入過歐聯決賽,我地就十年無冠。
.@ParisUnited6 | Tottenham Hotspur have agreed a deal in principle with @FulhamFC over the transfer of Ryan Sessegnon and have also reached an agreement with the player over personal terms. #THFC
算把啦,由中型班發大黎搞,都唔知個回報會係咩
哩個色色龍都傳咗好耐
有冇巴打睇過佢
又佢又bale 諗下都想射
No bale plz
為左追前面5隊啲經濟
起又要捱
唔起又要維持原狀 (甚至會跌 其他人都開始有人 )

真係睇化啲 算鳩數
年年都秄尾大崩盤
到關鍵時候就發晒波瘟咁

人地轉新球場之前都拎過英超同入過歐聯決賽,我地就十年無冠。
算把啦,由中型班發大黎搞,都唔知個回報會係咩
為左追前面5隊啲經濟
起又要捱
唔起又要維持原狀 (甚至會跌 其他人都開始有錢 )

真係睇化啲 算鳩數
其實如果有得揀都唔知bale回家係好定唔好
易傷 但係有改變賽果嘅能力
其實熱刺時期既BALE好似勁過皇馬依家

依家少左單天保至尊
唔同嘅
喺皇馬佢唔係大佬
但係喺威爾斯佢都算單天保至尊
都好打過現有球員既 我覺得
易傷係一個問題 但有佢可以lead住班細同佢嘅突破力係熱刺最需要 當然有得揀我想要malcom

Ps. 我唔太睇好lm踢得起
lm係巴黎已經鍾意佢 點知佢打到依家都未打起
bale翻黎有個超級球星係唔同d
印象中lm係psg好似幾獨食 少睇法甲有錯請更正
下個po還番個po名俾七公ok?
叫咩 好?
賀冶比要降班了
有呢2個但冇撚左我,意粉同toby
七公常冷落 少林沒高潮
上場仲入靚波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞