[COYS - Toby !!!] 熱刺球迷吹水區 68

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
Erik Lamela admitted he was angry about the manner of the defeat at The Hawthorns but backed the team to beat Newcastle United and Leicester City at Wembley over the next week – results which would confirm a third successive season in the Champions League.
我都係淨係睇歐聯
七公彈結他 熱迷愛笑他
其實打霸氣盃都幾好,易d奪標
Bale 回歸咩?
如果係,咁一定係bale 加錢換erikson
Walker 奪冠
Bale 點會返黎打歐霸呀
七公玩結他
岩岩對巴出完大絕
肥普話pass!!大師兄果然係大師兄
pass 咩先 ,收山腳?
英超有無其他隊試過咁正常地發大搞?
愛記
有新財團入主 愛華頓而家係暴發戶黎架喇
算把啦,由中型班發大黎搞,都唔知個回報會係咩
愛記

賣左小魔獸之後就買左好多人,咪又係一撚樣
列斯聯
搵著個閪教練
算把啦,由中型班發大黎搞,都唔知個回報會係咩
愛記

賣左小魔獸之後就買左好多人,咪又係一撚樣

最後咪又係大Sam 教
[COYS - 沙拿 五十步笑百步] 熱刺球迷吹水區 69
朗奴高文無錢洗反而教得幾好
一有錢就亂9咁黎
之前講過
愛記佢似係想砌一隊長遠可以有力爭歐州賽既球隊(歐霸都好啦)
同埋佢係想用英人做主力既隊
望落唔似係想即食個D

但係打落真係好西
卡拉臣 施格臣 朗尼 慢到仆街
LM其實都有D缺點好明顯
下盤唔夠穩 控波好易離腳
對抗性又唔夠 一離左腳追到個波但拎唔返
仲要季初無翼鋒
米拉拿斯入左雪櫃
保拿斯大傷完未好返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞