倫 敦 人 妻 懷 疑 遭 全 面 起 底

557 回覆
294 Like 24 Dislike
個page入面見到佢著華服d相真係
傾國傾城
仲要有片,把聲簡直西過西施
人西回應左hehe secret 個pos完美演繹咩叫跌左落地都乸返渣沙
不如cap過黎
懶得開無痕模式去search佢個page畀engagement佢
人西回應左hehe secret 個pos完美演繹咩叫跌左落地都乸返渣沙[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]

睇下先
More
人西回應左hehe secret 個pos完美演繹咩叫跌左落地都乸返渣沙[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]

睇下先

條死基佬證實起底資料屬實
成日包裝到D文字幾咁靚
打咁大篇字全部都係廢話
岩岩見到佢話自己走「鄰家男孩」路線
知唔知咩叫鄰家男孩
就係你朝見口晚見面,然後佢一舉手一投足都令你對同佢見面有期待果種囉
佢呢種樣,係行到𨋢口見到佢等𨋢對你笑,你會想走返入屋等下架果種
條on9自己冇啦啦留言
體諒下啦
人地好耐冇俾人插
會痕
佢前排先話自己係萬人迷
而家見咁多人見過佢真樣之後即刻改口 好柒呀
佢邊忽鄰家男孩呀 似賓佬多d
咪係 笑死
所有句子都係佢自己打
無端端啲人幫佢FF咩
而家連一直崇拜佢既人都係secret開post話失望
人地係前忠粉,實睇過哂佢所有文章啦

難為佢而家先改口乜乜乜
讀港大都讀到咁無邏輯
咁我隔離屋頂多得賓妹,冇賓佬
況且我現實識好多賓佬都好靚
基佬都分等級
呢隻一定係最垃圾果隻乸型
佢用張咁既頭像
睇開佢d人就算唔係「失望」
都一定同想像中好大落差
小白臉變南亞佬喎
好撚樣柒
咁又係
快樂蜂入而d菲律賓員工都好睇過佢
佢d文1999同好鍾意自打嘴巴
成日都講到自己萬人迷咁
屌 佢呢啲有J八婆真係好撚煩呀
平時就成撚日吹奏自己比人搭訕 又律師又banker 咁
又成日暗示自己係靚仔 點撚知係咁既尊容!

呢啲人明顯就係現實世界太自卑要上網討拍
以前我真心以為佢應該幾靚仔掛 咁撚多兵
見到佢個樣真係冇野好講

同埋佢而家犯既錯 根本同佢以前插其他人既野一模一樣
一隻手指指向人 四隻手指指住自己呀
而家柒左就話人恐同 佢啲朋黨仲攞埋佢政治立場黎取暖 咪同啲左膠一模一樣

利申:gay
覺得呢啲八婆真係好撚煩 自己唔成熟仲拉曬成班gay 落水
食屎啦
個起底facebook page係唔係delete使左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞