倫 敦 人 妻 懷 疑 遭 全 面 起 底

557 回覆
294 Like 24 Dislike
基佬通常恃住唔會大肚 比一般異性戀淫亂好多

好想嘔
又想呃人課金
佢哋鐘意扑嘢事小
唔用套先事大
套阻隔到大部份性病傳染
唔係淨係為咗絕育
佢叫人俾錢佢去食同買電子旅行書有咩分別
成日屌香港人做壞規矩,佢自己都做壞曬啦
其實0仔俾人屌係咪生理上嘅爽?
照計俾人屌屎窟應該唔會爽,純粹係心理上有滿足感
男人有前列腺高潮
畀人屌屎眼嘅性快感勁過屌人個個幾倍以上
所謂毒龍鑽 其實就係用條脷嚟刺激男性嘅屎眼
嚟製造前列腺刺激以達至高潮

而女人畀人屌屎眼就真係未必會有直頭嘅性快感
原來係咁
但因為我以前學過 性愛來講 好多時都係因為天性影響 天性想繁殖所以導致你想屌閪
但係一個基佬雖然性向唔同 但繁殖嘅本能同埋天性應該仲響度 原始社會又有冇屌屎窟呢種習慣
扯得太遠可以唔使理我
大陸仔樣
識幾個聖言撚都係咁嘅樣 唔知點解呢種人嘅樣一睇就知發唔到達 人生中嘅茄喱啡樣 望多兩眼直情有啲忟
着住件HKU校隊衫真係着起龍袍唔似太子
點會無
知唔知邊個龍陽君
知唔知點解男男相交叫龍陽之癖

至於你講繁殖嘅本能
我唔係同性戀者我畀唔到直接嘅答案你
但係我可以講啲我知道嘅情況
就係 你會對乜嘢扯旗
我對住啲妙齡女子先會扯到
而有其他男人就對啲50路先會扯得起

你可以想像下啲基佬就係對住男人先至有方法扯旗
就會解得通成件事
就等於你畀個80歲呀婆我叫我屌佢
我都扯唔起 點屌呀 已經唔關繁殖嘅本能事

而基佬就係對住男人先扯到
依啲應該就係佢地嘅所謂 本能

所以我不嬲都信基佬有天生
當然都唔排除有人係後天受到刺激啦
不過我覺得 成件事其實同鍾意聽咩歌 食咩水果一樣
有啲嘢根本係天生 改變唔到
問題繁殖就係一定要男同女
Base on呢個天性嘅話
就算性向唔同
都唔會有衝突
即係話基佬對男人先有興趣 對女人冇興趣 但同時地鍾意屌閪
未必㗎
都講到明扯唔起
點會想屌閪
佢地只要有方法刺激到條撚就得㗎啦
同理
女仔嘅同性戀都一樣㗎嘛 一樣唔會大肚
但係佢哋都會攪嘢 會錫會抱會摸會R閪
唔通你又話其實佢地都係想畀男人屌咩
照計就唔會嘅 不過我都係估估下
我由頭到尾都只係想屌靚女
咪傻啦
佢呢種東南亞款鬼佬好鍾意架
佢仲要走咗過英國
係個邊肯定好搶手
大家唔好推啦
首先,我想講下平權先
我對平權都有啲底線,譬如同性戀家庭權利
我支持同性戀家庭應該有某啲異性戀家庭有既權利,譬如免稅額,呢一類權利係社會賦與一個家庭既福利,牽涉到只係純粹個人經濟利益既範圍,我可以接受
但係對小朋友既領養權我就一定反對,牽涉到既係一代人既價值觀。當然同性戀都可以提供好既教育比小朋友,孕育到好既下一代。但始終同一般正常家庭唔同,小朋友既成長會有好多疑惑同困擾。呢樣野我唔係淨係針對同性家庭而講,單親家庭一樣會出現呢個問題。所以同性家庭同單親家庭對我黎講就可以當係同一樣野。唔健全既家庭。

我同你睇平權程度唔同,我認為較公平去對待基佬is ok
所以就算基佬無直接影響過我,我都認為基佬既存在唔多唔小對社會有間接既影響

不過,基佬對人既影響唔足以令我憎佢地

我憎基佬既主要原因係佢地好撚核突
我唔排除有啲基佬好大愛同好正常,但最起碼我未遇過
以下幾種係我最撚憎
1. 化妝
唔係話平時小小地遮下暗瘡果啲,係講緊化到成個樣白晒,畫呢畫果樣,見到真係頂唔撚住,望都唔想望
2. 斯斯縮縮
行路又係,坐又係,成撚個女人咁,動作又扭擰,見撚到就想扭撚斷佢地啲手手腳腳
3. 要求多多
嫌三嫌四,呢樣又點點點,果樣又點點點,乜都睇唔順眼

唔係話異性戀無呢啲特質,但基佬十之八九一撚定有

利申:唔睇演唱會,一樣好撚憎炒狗,炒狗死全家
你講個啲叫乸型
唔係基佬
大把乸型唔係基
同時好多基嘅好大隻好型
你咪撚先入為主
你憎還憎 冇人唔俾你憎
但唔好以為打咁大段原因就覺得自己好有道理
段野顯得你好無知
好記得佢以前d文話有人追佢又係度曖昧r
Push
X=?
返工成日見啲六張野鬼佬拖件醜樣賓賓拍拖咁款
又黑又柒,五官生埋一堆成個土著咁,不過細細粒得黎又夠大波嘅
啲鬼佬應該係貪呢類夠異國風情,又細細粒可以抱住屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞