倫 敦 人 妻 懷 疑 遭 全 面 起 底

557 回覆
294 Like 24 Dislike
真係好樣衰
真係好樣衰

女既鐘意鳳眼,男既鐘意南亞樣,啲鬼佬究竟咩口味

但又咁講,倫敦西個老公係鬼佬標準黎講算樣衰
路人樣,仲要禿頭

呀倫敦西之前出過個post 暗串另一個gay界kol 藍源偉
人地靚仔過佢九條街

pish

一樓個link 已invaild
要睇睇呢個group
有咁既事?
pish

一樓個link 已invaild
要睇睇呢個group

笑撚死,個group有佢新相,好撚樣衰

呀倫敦西之前出過個post 暗串另一個gay界kol 藍源偉
人地靚仔過佢九條街

有咁既事?

都起碼係女人
佢一路都寫到自己好靚仔勁多仔溝佢
點知係咁嘅樣
到底係鬼佬重口味定佢自己ff太多
係囉,其實令我諗起另一條八婆王迪x
又係一開始寫到自己係靚女律師、中環索女
現真身後真係笑到仆街
原來係中女港嬸[img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img] [img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img]
都起碼係女人

王迪詩文筆思路起碼好過條倫西先
被人笑佢去2日1夜巴黎要假banker老公揸15個鐘車
歐洲之星都搭唔起
係咪之前為個紙袋上網屌鳩人果條愛滋gay魔人?
人西唔知有冇mon post
佢好似當冇事發生咁
樣衰,不了
以為好靚仔
話佢乜野?
出聲咪即係此地無銀
仲話自己上岸食洋腸做貴婦
結婚個時係工廈擺酒 食物係菠蘿腸仔 炒飯 蝦條薯片 每位5舊水
扮富貴自稱住緊豪宅 點知租埋d cheap山卡啦地方
其實又唔會笑你窮 但佢咁樣扮富貴真係好撚柒囉
唔怪得明明樣衰就話自己傾國傾城 萬人迷啦
扮富貴真心柒
(個page話)
佢擺酒果時就話有病/病友
唔適合食魚生刺身
所以無提供喎
自己就去法國瘋狂隊生蠔
仲有鳩吹自己響德國既"婚禮"
坐古董老爺車市內巡遊
城堡舉行,市長都有去
但係一張相都無
市長
佢成日都係講一套做一套架啦
藍源偉係 gay 㗎

人地靚仔過佢九條街

有咁既事?

藍源偉係 gay 㗎

全世界都知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞