City U Poly U Asso Surveying 既入一入黎

387 回覆
2 Like 7 Dislike
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

計數差

師弟讀好啲科fire
利隔離S申隔離S

隔離S=poly surveying or city qs?
如果sem1得2.幾 quit 唔quit 好
利申: city asso survey yr1

我自己yr 1 都係2.幾
之後開始越讀越有心機
死追追過3

假如你無心追gpa
唔好話多 2.8喇起碼都
或者對呢行無興趣無打算做呢行
咁就quit喇
反正年年都有1/4人左右quit

如果有興趣既話其實讀落去都不妨
有唔少同學一grad housing就請左做ws2
20k起薪
幾不錯

依家3.2但未出human comfort成績,9成F 左exam , Exam唔F 就應該有B RANGE
push
push
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

yes

why?

之後開始越讀越有心機
死追追過3

假如你無心追gpa
咁就quit喇

20k起薪
幾不錯

依家3.2但未出human comfort成績,9成F 左exam , Exam唔F 就應該有B RANGE

你year1? 一直諗住你year 2

之後開始越讀越有心機
死追追過3

假如你無心追gpa
咁就quit喇

20k起薪
幾不錯

唔條點會叫佢唔好同我一組 。。。
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

yes

why?

suv is shit

any substantial reason ?

fire 俾心機 btw human 竟然仲未有grade 往年好準時
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

yes

why?

suv is shit

any substantial reason ?

已家學店e.g. i大 , cpe, cem 買個degree
返黎就等同你ugc degree
咁辛苦入ugc 仲點會揀呢d 科
係都揀d 少產量既科啦

engine 都係周圍有得讀姐

fire 俾心機 btw human 竟然仲未有grade 往年好準時

fire 咩事? human 我補考,难到仆街
city bs 真係慘過食屎,qs玩哂

不知讀得幾撚開心
我就唔明有幾撚慘

不知讀得幾撚開心
我就唔明有幾撚慘

qs 易升ugc 一d

不知讀得幾撚開心
我就唔明有幾撚慘

qs 易升ugc 一d

邊個講架

不知讀得幾撚開心
我就唔明有幾撚慘

qs 易升ugc 一d

邊個講架

mentor 加師姐

不知讀得幾撚開心
我就唔明有幾撚慘

qs 易升ugc 一d

邊個講架

gpa 3.2x qs no need interview, bs 3.3 need interview and no offer
pish
大家可唔可以分享下non jupas 上ugc既心得同過程?

唔答,怕自爆
大家可唔可以分享下non jupas 上ugc既心得同過程?

唔答,怕自爆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞