City U Poly U Asso Surveying 既入一入黎

387 回覆
2 Like 7 Dislike
BTMS yr1
今個sem應該爛曬grade想quit

3.1/2

不過poly bse sf degree 無左
D professor 叫佢地讀 thei

安東尼都叫去thei ,話shitty bs degree 廢

我之前翻煙腸,個老細都叫我去 thei

A君話唔考牌degree都唔洗補添
去執so or ws

師兄翻邊間煙腸

A君推薦佢老死果間垃圾,入到去d同事話佢請足4季intern

好cheap

作為一個老細一個AP
咁做又合理喎
反正叫你做cs幫手mark plan
搵個中學生都識做
最緊要係你低人工過請個打雜

咪當比自己熟粹比你熟習下呢行 熟習下做法
工多藝熟
起碼interview有野吹

So唔係咁易入,ws門檻就低好多
利申:兩樣都做過,各有各好
BTMS yr1

Same
上個sem都爛
BTMS yr1

Same
上個sem都爛

上個Sem3.X(唔講廢事自爆)
今個sem至少炒Ama bre206 elc
仆街 Elc條友Killer黎
BTMS yr1

Same
上個sem都爛

計勻成個year1 我應該會唔過3
Pish
Pish
BTMS yr1

Same
上個sem都爛

elc邊個
Bre206祝君好運
BTMS yr1

Same
上個sem都爛

elc邊個
Bre206祝君好運

講完同自爆冇咩分別

今日收到問做唔做intern既email
係唔係基本上都要做?

city asso?
舊年好似得3間,其中一間工作性質同qs bs gp都冇關
就算你報都未必會搵你做,除非你gpa好高
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?

建議你地做下
做過intern見工好好多
易請d
特別係黎緊個勢
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?

建議你地做下
易請d
特別係黎緊個勢開始少works
未必會請太多人
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?

建議你地做下
易請d
未必會請太多人

summer 有exchange
Bre210個test 炒左
考好Dse等上岸算
Pish
Pish
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?

建議你地做下
易請d
未必會請太多人

你可以問下A君搵sem AB中間個break既intern
不過個間野 之前有討論過
自己爬下
係唔係基本上都要做?

city asso?

唔係話無人做咩?

建議你地做下
易請d
未必會請太多人

你可以問下A君搵sem AB中間個break既intern
不過個間野 之前有討論過
自己爬下

追完po都唔明a君係city定poly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞