City U Poly U Asso Surveying 既入一入黎

387 回覆
2 Like 7 Dislike
如果sem1得2.幾 quit 唔quit 好
利申: city asso survey yr1

wt major

BS

wt major

BS

hi 同學, 唔好quit ,幫手拖底人地gpa (唔好同我一組就得la

wt major

BS

hi 同學, 唔好quit ,幫手拖底人地gpa (唔好同我一組就得la

加油啊師弟們

wt major

BS

加油啊師弟們

ching ,year 2 !

wt major

BS

加油啊師弟們

?
Asso仔就準備出黎做野啦 仲non咩ju
Asso仔就準備出黎做野啦 仲non咩ju

...
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

yes

加油啊師弟們

?

Already graduated
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

計數差

加油啊師弟們

?

升到ugc ?
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

計數差

師弟讀好啲科fire
利申隔離S
如果上唔翻大學
可以有咩圖徑考測量師牌?
利申幫friend 問
Thanks
如果上唔翻大學
利申幫friend 問
Thanks

City asso surveying

Quit 咪浪費時間,除非你真係好想讀完做呢行

咁讀完有咩幫助?
真係比dse出黎做野果堆好好多?

?

升到ugc ?

屌講呢d
如果上唔翻大學
利申幫friend 問
Thanks

City asso surveying

Push

Quit 咪浪費時間,除非你真係好想讀完做呢行

咁讀完有咩幫助?
真係比dse出黎做野果堆好好多?

我自己yr 1 都係2.幾
之後開始越讀越有心機
死追追過3

假如你無心追gpa
唔好話多 2.8喇起碼都
或者對呢行無興趣無打算做呢行
咁就quit喇
反正年年都有1/4人左右quit

如果有興趣既話其實讀落去都不妨
有唔少同學一grad housing就請左做ws2
20k起薪
幾不錯
SUV 呢D 科都好讀
轉N 展好過啦

計數差

師弟讀好啲科fire
利申隔離S

科fire? why

我自己yr 1 都係2.幾
之後開始越讀越有心機
死追追過3

假如你無心追gpa
唔好話多 2.8喇起碼都
或者對呢行無興趣無打算做呢行
咁就quit喇
反正年年都有1/4人左右quit

如果有興趣既話其實讀落去都不妨
有唔少同學一grad housing就請左做ws2
20k起薪
幾不錯

housing請asso 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞